Ce s-a apucat Anca Țurcașiu să facă în această perioadă. ”Pentru a vă oferi obiecte unicat”

03.06.2020, 12:58
Ce s-a apucat Anca Țurcașiu să facă în această perioadă. ”Pentru a vă oferi obiecte unicat”
Ce s-a apucat Anca Țurcașiu să facă în această perioadă. ”Pentru a vă oferi obiecte unicat”

Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani, le-a arătat fanilor săi cu ce își ocupă timpul în această perioadă în care nu mai are concerte, spectacole sau alte evenimente.

Anca Țurcașiu profită din plin de această perioadă foarte săracă în eveniment, din cauza măsurilor de restricție impuse de pandemia de coronavirus, pentru a își exersa hobby-urile. Aceasta a început să facă picturi pe lemn, pentru viitoarele sale proiecte de design.

”Joaca de a “pictura pe lemn”!? Exersez pentru proiectele mele viitoare de design. Întotdeauna mi-am dorit să recondiționez obiecte vechi de mobilier!

Voi face asta cât mai curând pentru a vă oferi obiecte unicat. Care vor pune ambientul vostru intr o lumină perfectă! “Piesa de rezistență” dintr-un spațiu care-ți taie răsuflarea!”, le-a explicat Anca Țurcașiu  celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Postarea Ancăi Țurcașiu a primit numeroase aprecieri din partea internauților.

I-a făcut cadou un tablou Oanei Sîrbu

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu, care este bună prietenă cu Anca Țurcașiu, a fost una dintre persoanele care au comentat la postarea acesteia, spunând că își dorește și ea un tablou cu un tucan (n.r. pasăre cu un cioc foarte mare și puternic, ascuțit ca un ferăstrău). Anca Țurcașiu i-a răspuns imediat și i-a transmis că i-l face cadou pe cel pe care l-a văzut în postare.

Anca Șurcașiu este căsătorită din anul 1998

Anca Țurcașiu este cunoscută publicului din România ca actriță și cântăreață. În plan personal, Anca Țurcașiu formează o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă a celor doi a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un băiat pe nume Radu.

citește și...