”Am primit o ucraineană să locuiască cu soția mea și cu mine. Apoi am fugit cu ea”. Un bărbat și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina

24.05.2022, 17:17

Când Tony Garnett și partenera lui de multă vreme Lorna au decis să primească o ucraineană refugiată, nu au avut idee că va fi sfârșitul familiei lor. Un tată de doi copii a fugit cu un refugiat ucrainean la doar 10 zile după ce el și partenerul său au primit-o în casa lor. „Suspiciunile ei constante, tensiunea, pur și simplu ne-au împins pe mine și pe Tony să ne apropiăm”.

Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, a fugit din orașul Lviv devastat de război și a fost primită cu generozitate de agentul de securitate Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, și de iubita lui de atunci, Lorna, în Marea Britanie la începutul acestei luni. Bărbatul are doi copii din relația cu Lorna, fosta lui parteneră în vârstă de 28 de ani.

Dar după numai 10 zile, au început să apară scântei între Karkadym și Tony Garnett, tată a doi copii, potrivit Daily Mail. 

 

Bărbatul s-a îndrăgostit la prima vedere de refugiată

Tony Garnett a decis să ajute oamenii veniți din Ucraina și s-a alăturat grupurilor de pe Facebook. Așa a găsit-o pe Sofia, pe care familia acestuia a luat-o în gazdă. Sofia a călătorit spre Berlin, unde a așteptat câteva săptămâni până să obțină viza pentru a putea intra în Marea Britanie. Ea s-a mutat alături de noua ei familie în Bradford, West Yorkshire.

Cei doi însă s-au îndrăgostit unul de celălalt și au decis să formeze un cuplu, la numai zece zile de la primirea în gazdă. Fosta lui iubită i-a cerut tinerei să plece din casa lor, însă bărbatul a replicat imediat că va pleca și el.

 „Ne vom petrece tot restul vieții împreună”

Tony Garnett, care locuiește în Bradford, West Yorkshire, a declarat că s-a îndrăgostit de Sofia de când tânăra de 22 de ani a intrat în locuința familiei sale. Cei doi mergeau împreună la sală, vorbeau în slovacă aproape mereu şi se uitau la televizor după ce partenera englezului se culca. Ulterior, cei doi nu s-au mai putut abţine să se îndrăgostească unul de celălalt.

Acesta a mai spus că vrea să își petreacă restul vieții alături de ea. „Ne vom petrece tot restul vieții împreună”.

Karkadym, care era un profesionist IT în Ucraina, a dat vina pe suspiciunile crescânde ale Lornai pentru că a împins-o în brațele lui Garnett.

„Suspiciunile ei constante, tensiunea, pur și simplu ne-au împins pe mine și pe Tony să ne apropiăm”, a spus Karkadym pentru Sun. „Ea a creat această situație sugerând în mod constant că ceva se întâmplă atunci când nu era. Deci este vina ei.”

 

„Ne pare rău pentru durerea pe care am provocat-o, dar am simțit ceva ce nu am mai avut până acum. Plănuim să ne petrecem tot restul vieții împreună. Știu că oamenii vor crede că asta s-a întâmplat atât de repede, dar eu și Sofia știm că este cel mai bine așa.

Totul a început cu o simplă dorință din partea mea de a face ceea ce trebuie. Adică, de a da o mână de ajutor, indiferent că era vorba despre un bărbat sau o femeie. Dar Sofia a fost cea care a intrat în viața mea. Pentru asta voi fi mereu recunoscător”, a povestit Tony.

 

citește și...