Fostul iubit al Cristinei Spătar trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cum s-a fotografiat alături de iubita lui

13.12.2021, 16:17
Fostul iubit al Cristinei Spătar trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cum s-a fotografiat alături de iubita lui

Italianul Mirco Maschio trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de modelul Aida Yespica. Cuplul a imortalizat momentele petrecute la munte, iar peisajul este unul de poveste. Ce doi au petrecut o vacanță în comuna din provincia Vicenza, regiunea Veneto din Italia.

Frumoasa Aida Yespica, originară din Venezuela, trăiește alături de Mirco Maschio, care a avut o relație cu fosta cântăreața de R&B, Cristina Spătar, în urmă cu mulți ani.

Potrivit presei din Italia, Aida și Mirco trăiesc deja împreună, chiar dacă nu au oficializat relația. Publicația „Il Matino di Padova” nota, în luna iunie, faptul că frumoasa sud-americană s-ar fi mutat în Padova, orașul în care Mirco ar avea o serie de afaceri profitabile.

Fostul iubit al Cristinei Spătar, călătorie cu elicopterul

Aida Yespica a publicat o fotografie pe Instastory în care se ține de mână cu partenerul ei. Cei doi  porumbei s-au plimbat cu elicopterul.

Aida este vedetă TV, model și actriță. În trecut, aceasta a participat la mai multe reality show-uri și seriale în Italia. Modelul din Venezuela a devenit imaginea unor branduri cunoscute în toată lumea cum ar fi Nissan, Campari sau Braun.

Aida Yespica, acuzată că şi-ar fi înşelat partenerii de viaţă

„S-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor”, a fost declaraţia lui Florentino Perez, conducătorul lui Real Madrid.

Mirco Maschio este președinte executiv al Maschio Gaspardo, o companie fondată  de regretatul, Egidio Maschio și fratele său, Giorgio, în 1964, în Campodarsego, în provincia Padova, specializată în producția echipamentelor agricole pentru piața internă și externă.

Pe de altă parte, Cristina Spătar se gândește să plece din România. Cristina Spătar se descurcă destul de greu cu cei doi copii ai săi. Lucrurile sunt din ce în ce mai grele pentru ea, mai ales în perioada această când a rămas fără contracte.

Artista susține că fiul său mai mare, Albert, în vârstă de 12 ani, nu a fost de acord cu această decizie și i-a cerut să rămână în țară.

citește și...