Ce spune Cristina Spătar despre zvonurile că s-ar muta în Anglia. ”Am două mâini, două picioare, pot să muncesc”

30.11.2021, 16:53
Ce spune Cristina Spătar despre zvonurile că s-ar muta în Anglia. ”Am două mâini, două picioare, pot să muncesc”
Ce spune Cristina Spătar despre zvonurile că s-ar muta în Anglia. ”Am două mâini, două picioare, pot să muncesc”

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 49 de ani, a comentat pe marginea zvonurilor apărute în ultima perioadă de timp conform cărora s-ar muta în Marea Britanie din cauza problemelor financiare. ”Am două mâini, două picioare, pot să muncesc”, a declarat Cristina Spătar la o emisiune de televiziune.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

În ultima perioadă de timp s-a zvonit că artista are probleme financiare și că ar avea de gând să se mute în Anglia. Prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, Cristina Spătar a lămurit lucrurile.

Ce spune Cristina Spătar despre zvonurile că s-ar muta în Anglia. ”Când nu mai ai bani, se schimbă lucrurile”

La emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Cristina Spătar a declarat că analizează posibilitatea de a se muta în Marea Britanie.

“În Marea Britanie e sora mea, merg des acolo, dacă o să mă hotărăsc, o să fac demersuri în justiție și mă mut. Îmi e greu, chiar dacă nu așa cum se scrie. Am închis atelierul odată cu pandemia. Am fost invitată în Dubai cu colecția de haine, dar închisesem (…)Poate după pandemie să redeschid. Copiii sunt însă bucuria mea. Albert are 12 ani și Aida face 10 ani. Albert și-ar dori în Anglia, pentru că el crede că o să îi fie mai bine acolo, cu fotbalul, el e foarte bun (…) Cu tatăl copiilor eu nu mai țin legătura, dar copiii da. (…) Eu cred că o femeie ca mine s-ar desurca în orice situație.Am două mâini, două picioare, pot să muncesc (…) În momentul în care am divorțat, s-a schimbat tot grupul de prieteni. Când nu mai ai bani, se schimbă lucrurile”, a explicat bnecunoscuta cântăreață.

citește și...