Fostul fotbalist Robert Niță, acuzații grave la adresa ”Survivor”. ”Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim”

25.01.2022, 15:30

Robert Niță și-a spus părerea sinceră despre emisiunea ”Survivor”. Robert Niță a adus acuzații grave la adresa ProTV-ului. ”Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat”

Robert Niță a povestit pe canalul său de Youtube cum a fost selectat pentru a participa la emisiunea ”Survivor”.

Fostul fotbalist a mărturisit că i se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Acesta spune că a refuzat să se uite la emisiune, chiar dacă consideră ce este cel mai tare show din lume. Ceea ce nu îi place fostului fotbalist este că competiția testează limitele peste maxim.

Robert Niță: ”Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim”

”M-au sunat într-o după-amiază. „Suntem de la Pro TV și am vrea să avem o discuție cu tine. Am avea o propunere, dar întâi vrem să te cunoaște, să avem o discuție”. Le-am spus că nu sunt în localitate, dar a doua zi ne putem vedea fără probleme. Nu știam despre ce e vorba. M-au întrebat dacă știu despre ce este vorba, dacă am urmărit.

Le-am spus că nu m-am uitat la emisiune. Cred că dacă mă uitam, și vă spun în premieră, dacă mă uitam la precedentele sezoane refuzam propunerea pentru că pe alocuri mi se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Nu degeaba este cel mai tare show din lume. Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat”, a spus Robert Niţă pe canalul său de YouTube.

Cătălin Zmărăndescu produce un dezastru la ”Survivor”

În prezent, fostul jucător de fotbal este propus pentru eliminare.

Zmărăndescu a explicat de ce l-a nominalizat pe Robert Niță pentru eliminare. Fostul luptător și-a justificat decizia prin faptul că Niță are o problemă medicală la spate, de care nu va scăpa prea curând.

”Are o problemă la spate, pe care a avut-o și în trecut. Nu poate trece într-o săptămână sau două. Nu văd cum poate ajuta echipa”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

citește și...