Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu face mărturisiri neașteptate. ”Urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine”

25.11.2022, 16:49
Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu face mărturisiri neașteptate. ”Urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine”
Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu face mărturisiri neașteptate

Fostul jucător de fotbal Ilie Dumitrescu, în vârstă de 53 de ani, a făcut mărturisiri neașteptate despre el în cadrul unui interviu. Printre altele, acesta a mărturisit că nu se consideră un cuceritor și nu îi place să urmărească în reluare emisiunile în care apare. ”Urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine”, a declarat fostul fotbalist din generația de aur.

Ilie Dumitrescu este unul dintre fotbaliștii generației de aur. Ulterior, acesta a fost antrenor și analist sportiv. A cunoscut consacrarea ca fotbalist la echipa Steaua București. A mai jucat în Anglia, Spania și Mexic. A făcut parte din lotul echipei naționale a României cu ocazia realizării celei mai mare performanțe a acesteia, sfertul de finală jucat la Mondialul din 1994. Ca antrenor, a pregătit printre altele echipele grecești AEK Atena și PAOK Salonic, dar și fosta sa echipă, Steaua București. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la campionatele europene și mondiale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Ilie Dumitescu a scos la iveală amănunte mai puțin cvunoscute despre el în cadrul unui interviu pentri okmagazine.ro. Printre altele, acesta a afirmat că nu s-a considerat niciodată un cuceritor și că nu îi place să se vadă în reluate la emisiunile la care participă.

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu face mărturisiri neașteptate. ”Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic”

”Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Fostul fotbalist a explicat și cum reușește să se mențină în formă: ”Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne de șase ani și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume”.

Despre cea mai mare satisfacție pe care o are după cariera sa în fotbal, Ilie Dumitrescu a comentat: ”Cea mai mare satisfacție după realizările din fotbal o simt atunci când merg la supermarket și vin oameni să dea mâna cu mine sau să-mi ceară un autograf sau să facem o poză. Este cel mai frumos lucru, pentru mine. De-abia atunci realizez că am făcut ceva pentru fotbal. Mai păstrez legătura cu Hagi, cu Gigă Popescu, Stelea, Balint. Dar am prieteni și în generația de după noi, pe Mutu, Chivu, Danciu”.

 

citește și...