Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat despre bani câștigați din fotbal. ”Pe undeva, arată valoarea unui antrenor”

17.01.2022, 12:59
Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat despre bani câștigați din fotbal. ”Pe undeva, arată valoarea unui antrenor”

Fostul portar și actual antrenor de fotbal Răzvan Lucescu, în vârstă de 52 de ani, a fost invitatul lui Denise Rfai la postul de televiziune Kanal D. Acesta a făcut declarații despre banii pe care i-a câștigat din fotbal, ca antrenor. ”Banii câștigați, pe undeva, arată valoarea unui antrenor”, a spus Răzcvan Lucescu.

Răzvan Lucescu, fiul celebrului antrenor Mircea Lucescu, a fost prezent în pălatoul emisiunii ”40 de întrebări”, pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Fostul portar și actual antrenor a fost întrebat despre banii pe care i-a câștigat din fotbal. Răzvan Lucescu a antrenat atât echipe românești, cât și din afara țării, acesta fiind cotat unul dintre cei mai buni antrenori de fotbal ai momentului.

Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat despre bani câștigați din fotbal. ”Banii sunt foarte importanți pentru toată lumea, însă pentru mine sunt o consecință a muncii pe care o fac”

La emisiune, Răzvan Lucescu s-a ferit să spună care este suma de bani pe care a câștigat-o până în prezent ca antrenor de fotbal.

„Nu știu, nu am stat să calculez (n.r. câte milioane de euro a câștigat din fotbal), dar nu pot spune că am câștigat foarte mult, cel puțin la ceea ce se vehiculează pe aici, sumele sunt diferite. Întotdeauna presei știți că a plăcut să dezvolte într-un mod exagerat subiecte. Banii câștigați, pe undeva, arată valoarea unui antrenor. Banii sunt foarte importanți pentru toată lumea, însă pentru mine sunt o consecință a muncii pe care o fac și pentru mine cel mai important lucru este să construiesc ceva, ceva care să fie cu o amprentă de-a mea, de-a lui Răzvan Lucescu, asta contează.

Nu uitați că ușor vorbim de Qatar, vom vorbi și despre Arabia Saudită, rămâne top, țara care mi-a oferit cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, dar nu am vorbit deloc despre Xanthi, unde am stat 3 ani necâștigând mai nimic, doar pentru că m-am simțit bine acolo și pentru că mi-am propus ca de acolo să ajung la o echipă de top din Grecia. Am riscat, dar am reușit”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit kanald.ro.