Toto Dumitrescu, detalii despre relația cu tatăl său, Ilie Dumitrescu. ”Nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul”

27.02.2021, 12:03
Toto Dumitrescu, detalii despre relația cu tatăl său, Ilie Dumitrescu. ”Nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul”
Toto Dumitrescu, detalii despre relația cu tatăl său, Ilie Dumitrescu. ”Nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul”
Toto, fiul fostului jucător de fotbal Ilie Dumitrescu, a povestit care este relația cu tatăl său.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Acces Direct”, Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a mărturisit că tatăl său nu l-a încurajat în ceea ce privește fotbalul, însă l-a susținut în ceea ce privește actoria.

”Tata nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul, ci cu actoria. La serbarea din clasa a II-a am primit critici pozitive și lucrul acesta mi-a deschis o idee. M-a făcut să merg mai departe. Am plecat la Londra pentru că sunt oportunități mai mari, oamenii sunt mai serioși, iar banii sunt mai mulți. Am fost mereu creativ. Am jucat și fotbal în curtea școlii cu Ianis Hagi. Mi-a plăcut fotbalul, dar dacă tata nu m-a încurajat, poate a fost mai bine așa, nu regret meseria pe care am ales-o”, a declarat Toto Dumitrescu, potrivit spynews.ro.

Toto Dumitrescu a cântat în finala ”Te cunosc de undeva” alături de sora sa

Toto Dumitrescu a fost unul dintre concurenții care au participat la anteriorul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Acesta a povestit ce a spus tatăl său, Ilie Dumitrescu, despre participarea sa la show-ul respectiv. ”Nu ezită să-mi spună cât de mult i-au plăcut transformările şi susţine că a fost uimit de diversitatea de care am dat dovadă”, a declarat Toto Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

O apariţie în premieră a bifat în marea finală ”Te cunosc de undeva” Toto Dumitrescu, care a cântat pentru prima oară alături de sora sa, Mayra. „Este o fată deosebită, o soră extraordinară şi un copil foarte talentat!”, şi-a descris Toto sora.

„După ce am parcurs traseul acesta frumos, abia la sfârşit am realizat despre ce este vorba, de fapt, aici. Este o petrecere între prieteni, şi îmi pare rău uneori, uitându-mă înapoi, că mi-am luat puţin prea în serios rolurile. Puteam să mă distrez mai mult, să mă simt mai bine şi cred că aş fi fost mai câştigat. Dar în acelaşi timp mi-am descoperit o voce pe care nu credeam că o am, care mă va ajuta să mă exprim mai bine, pe scenă, de acum încolo şi cine ştie, poate şi muzical. În orice caz, eu am avut extraordinar de mult de câştigat din participarea mea aici, am cunoscut nişte oameni deosebiţi şi întotdeauna mă voi uita înapoi cu o recunoştinţă enormă asupra acestui proiect. Păcat că se termină, dar bine că a început!”, declara Toto Dumitrescu.

citește și...