Cumnatul lui Florin Salam, acuzații grave la adresa manelistului. Ce îi făcea fostei soții, Fănica

13.06.2020, 13:09
Cumnatul lui Florin Salam, acuzații grave la adresa manelistului. Ce îi făcea fostei soții, Fănica
Florin Salam, pus la zid de familia primei soții 

Florin Salam nu mai are liniște, după ce familia fostei sale soții, Fănica, a răbufnit și a făcut acuzații grave la adresa lui.

Au trecut 11 ai de la moartea Fănicăi, prima soție a manelistului! Tânăra a decedat la doar 27 de ani, în urma unei ciroze galopante.

După decesul femeii, soacra lui Florin Salam a rămas în casa artistului pentru a-i crește pe cei doi copii ai lui Florin Salam, Betty și Dani. La înmormântarea femeii, Florin Salam a avut un șoc și spunea că niciodată nu va înceta să o iubească pe cea care i-a dăruit primii copii.

Florin Salam, pus la zid de familia primei soții

În ultimii ani, familia Fănicăi a locuit alături de Florin Salam. Deși lucrurile păreau că sunt normale între ei, iată că acum a explodat bomba. După ce Florin Salam și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre, tânăra care i-a mai dăruit trei copii, familia fostei sale soții a fost îndepărtată din casa solistului.

Cumnatul lui Florin Salam a decis să rupă tăcerea despre adevărata relație pe care manelistul o avea cu Fănică. Florin Albu a mărturisit că Salam a trecut destul de repede peste moartea femeii, iar de ani buni nu a mai trecut pe la mormântul ei.

‘Sunt foarte multe lucruri legate de moartea surorii mele Fănica, pe care lumea nu le știe. Sunt 12 ani de când ea a decedat și am ținut ascunse foarte multe lucruri. Până acum nu a făcut nimeni nimic pentru că s-a dorit să-i protejăm pe copiii surorii mele. Ne-am dorit să fim lângă ei. Acum, ei sunt mari, sunt însurați și dorim ca toată lumea să afle adevărul despre moartea ei. Cum a murit, de ce a murit!

Pomenile s-au făcut la început, când a fost proaspătă situația. La un moment dat, după ceva timp, a început să fie oribil din partea lui Florin. Multă lume nu știe ce fel de om este Florin. Eu am venit la dumneavoastră ca să fac dreptate surorii mele. Ea nu are odihnă până eu nu o să spun adevărul cu tot ce s-a întâmplat. S-a ascuns până acum. Când au trăit împreună cred că era marea lui dragoste, dar acum nu prea cred. De aproximativ 6-7 ani, nu a mers să aprindă o lumânare la cimitir’, a spus fratele fostei soții a lui Florin Salam, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Florin Salam, acuzat că o bătea pe Fănica

Mai mult de atât, bărbatul susține că Florin Salam și-a bătut joc de sora lui și i-a transmis acestuia un mesaj dur.

‘Îl rog frumos să nu mai înceapă să cânte – «Unde ești, nevastă…» -. S-a terminat, nevasta nu mai este. A vorbit foarte urât la adresa ei, așa în mormânt cum este. Nu mai spun că nu a adus o lumânare de șapte ani. Și ajunge să păcălească lumea, să cânte la oameni și lumea să-l aplaude pentru cât de mult o iubește pe Fănica.

Nu este adevărat, este un fake. Părerea mea este că Florin Salam este mai tare decât Toma Caragiu. Joacă un rol foarte bine. Vreau să nu o mai pomenească. Eu sunt fratele Ștefaniei și am și dreptul să spun asta. Să își vadă de treburile lui, să uite, să nu mai pomenească’, a mai spus acesta.

citește și...