Boala care îl macină pe fiul lui Florin Salam! Danny a moștenit-o pe mama lui, care a decedat din cauza aceeași afecțiuni

22.07.2020, 11:22
Boala care îl macină pe fiul lui Florin Salam! Danny a moștenit-o pe mama lui, care a decedat din cauza aceeași afecțiuni
Boala care îl macină pe fiul lui Florin Salam! Danny a moștenit-o pe mama lui, care a decedat din cauza aceeași afecțiuni

Florin Salam trece printr-o adevărată dramă! Fiul lui cel mare, Danny, suferă de aceeași afecțiune care i-a ucis mama. Prima soție a manelistului, Fănica, a decedat la doar 27 de ani în anul 2009. Femeia a fost diagnosticată cu ciroză hepatică.

Conform Impact.ro, fiul lui Florin Salam își ține de 13 ani sub control boala hepatică severă. El a moștenit-o pe mama lui, iar acum încearcă din răsputeri să nu aibă același destin ca ea.

Florin Salam și-a pierdut prima soție din cauza unei boli grave

Fănica, fosta soție a artistului, a murit pe un pat de spital, după ce a fost diagnosticată cu o boală hepatică. La vremea respectivă, Florin Salam a suferit enorm, mai ales că a rămas cu doi copii orfani de mamă, Betty și Danny.

În plus, Florin Salam a mai primit o veste cumplită la câteva luni după ce a înmormântat-o pe Fănica. Băiatul lui a moștenit boala mamei sale, hepatita C.

Avea doar șase ani când a aflat că suferă de aceeași afecțiune ca cea care i-a dat viață. De atunci, Danny a început să țină o dietă alimentară strictă și a făcut numeroase tratamente pentru a ține boala sub control.

Fiul Fănicăi a moștenit boala

‘De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap.

Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic’, au mărturisit apropiații familiei lui Florin Salam, pentru Impact.ro. 

Ștefania Stoian s-a stins din viață în Duminica Floriilor. A murit la spital, la 27 de ani. Ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Soția manelistului a fost înmormântată în Cimitirul Berceni 2.

citește și...