Fostul coleg de echipă la Barcelona a lui Gerard Pique a fost un factor în despărțire. “Au făcut schimb de numere de telefon”

20.10.2022, 18:42

Riqui Puig a fost un jucător cheie în despărțirea dintre Gerard Piqué și Shakira. Fotbalistul a fost cel care i-a făcut cunoștință fotbalistului cu actuala sa iubită, Clara Chia, într-o întâlnire promovată de partenera sa, Gemma Iglesias, în timpul unei ieșiri nocturne în Barcelona. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată într-un bar numit ‘La Traviesa’.

Este foarte bine documentat faptul că Puig i-a făcut cunoștință cu actuala sa iubită, Clara Chia, de către Puig, iar tânărul spaniol a însoțit în mod regulat ieșirile lui Pique în Barcelona, ceea ce a dus la ruperea relației de lungă durată cu Shakira.

În prezent, Pique și Shakira sunt implicați într-o dispută pentru custodia celor doi copii ai lor, Sasha și Milan, precum și pentru împărțirea bunurilor, potrivit marca.com.

Fostul coleg de echipă la Barcelona a lui Gerard Pique a fost un factor în despărțire

Iubita lui Puig a fost Gemma Iglesias și se pare că aceasta era prietenă cu Chia. Ea i-a făcut cunoștință lui Pique cu Chia în timpul unei ieșiri în oraș.

După ce Shakira a confirmat infidelitatea partenerului ei, prin intermediul detectivilor, cântăreața a dovedit că partenerul ei a avut o aventură încă dinainte de 4 iunie, când a fost oficializată separarea. De fapt, există mărturii vizuale cu ei împreună care datează din februarie.

Rolul lui Ruiq Puig în despărțirea Pique-Shakira

Puig fusese deja arătat cu degetul ca fiind partenerul de petreceri al lui Pique. Jurnalistul și paparazzi Jordi Martin a dezvăluit că împreună au conceput o strategie pentru a-i evita pe paparazzi atunci când mergeau la barul ‘La traviesa’.

Potrivit lui Jordi Martin și a emisiunii El Gordo y la Flaca de la Univision, nu a existat nicio întâmplare în ceea ce privește prezentarea lui Pique și a lui Chia.

“Pique are un prieten cel mai bun. Clara se întâlnea cu fratele acelui prieten al lui Pique. De când s-au cunoscut, el s-a îndrăgostit de fată. Au făcut schimb de numere de telefon, la început s-au întâlnit pe ascuns.

Apoi, el nu numai că i-a luat iubita fratelui celui mai bun prieten al său, dar l-a și concediat de la Kosmos și a angajat-o pe fată.”

citește și...