Madonna, în vârstă de 64 de ani, riscă să fie interzisă pe Instagram

29.10.2022, 19:42

Madonna nu este străină de a se dezbrăca în fața camerei – dar imaginile recente aproape că au încălcat liniile directoare ale Instagram după ce a pozat pe jumătate goală și și-a arătat pieptul fanilor ei

Madonna și-a uimit recent fanii după ce a împărtășit o serie de fotografii complet topless pe profilul ei de Instagram.

Artista în vârstă de 64 de ani a dezgolit totul în timp ce s-a dezbrăcat pentru fotografiile foarte picante, iar celor care o urmăresc nu le-a venit să creadă ce au văzut când a pozat cu totul la vedere.

Madonna, în vârstă de 64 de ani, riscă să fie interzisă pe Instagram

Ea a intrat pe Instagram Story și le-a arătat fanilor atuurile sale în timp ce își ținea capul cu mâinile.

Madonna și-a aranjat părul lung și roșcat pe umeri și a împletit mici împletituri pentru a-și încadra fața, cu un machiaj complet.

“A trecut de la bomboane la bani”

Ea și-a așezat mâinile perfect îngrijite în vârful capului în timp ce și-a lăsat pieptul liber, acoperindu-și modestia cu emoticoane de acadele și pungi de bani.

Ea a purtat un lanț delicat la o încheietură și o brățară din țesătură la cealaltă și a privit în jos la cameră în timp ce a pozat cu un picior întins în fața ei.

Singurele articole vestimentare pe care cântăreața le-a purtat au fost o pereche de colanți negri cu plasă și un corset care o strângea în talie și îi dădea o siluetă de clepsidră exagerată.

Ea și-a flexat brațele tonifiate în timp ce a pozat în corsetul din mătase aurie, care avea panouri texturate și se oprea chiar sub piept.

Vedeta pop a scris: “A trecut de la bomboane la bani”.

O altă imagine o arăta aplecată în față, cu activele sale la vedere, în timp ce își afișa o expresie seducătoare, cu gura larg deschisă și mâinile la spate.

Se crede că fotografiile obraznice sunt pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a celui de-al cincilea album de studio al ei, Erotica, lansat în octombrie 1992.

În același timp, Madonna și-a lansat cartea “Sex”, care include fotografii cu caracter X ale icoanei pop.

Albumul se concentrează pe sex și romantism și implică alter ego-ul Madonnei, Mistress Dita.

Madonna a suferit pierderi de-a lungul carierei sale din cauza epidemiei de SIDA, care i-a ucis doi dintre prietenii ei, un subiect pe care îl abordează și în album.

Cântăreața a lansat șase single-uri, iar albumul a ajuns pe locul doi în topul US Billboard 200.

În cele din urmă a fost certificat dublu platină și s-a vândut în peste șase milioane de exemplare în întreaga lume.

citește și...