Fosta stripteuză din Vegas a crescut în sărăcie înainte de a câștiga 160.000 de lire sterline într-o singură noapte

03.11.2022, 20:42

CJ Miles a crescut în sărăcie în Filipine înainte de a se muta în SUA, unde a lucrat ca stripteuză în Las Vegas. Un client i-a plătit chiar și 160.000 de lire sterline pentru o noapte. Ea câștigă o avere pe modelul OnlyFans, unde încasează 180.000 de lire sterline pe lună.

O fostă stripteuză din Las Vegas a dezvăluit tot ce a trăit în Orașul Păcatelor, unde a avut de-a face cu milionari șmecheri și fani obsedați.

CJ Miles obișnuia să încaseze o avere absolută atunci când lucra în turele de noapte în infamul club Spearmint Rhino, potrivit dailystar.co.uk.

Dansatoarea înveselea milionari

Timp de 12 ani, fosta dansatoare a avut o carieră profitabilă în care înveselea milionari toată noaptea.

Dar lucrurile nu au fost întotdeauna atât de ușoare pentru CJ, care a crescut în sărăcie în Filipine.

“Eram cunoscută ca un “înger al nopții”

Acum, milionara trăiește viața de lux în Miami, SUA, după ce a urcat de la bară la un Penthouse Pet. Ea câștigă o avere pe modelul OnlyFans, unde încasează 180.000 de lire sterline pe lună.

CJ, care are 2,2 milioane de urmăritori pe Instagram (@misscjmiles) și-a început cariera lucrativă de adult în Las Vegas.

Ea a spus: “Să fii stripteuză în Vegas nu este ca și cum ai fi stripteuză oriunde altundeva. Toată lumea a adus bani pentru a arde și există un milionar în club cam în fiecare săptămână. Dar acești directori executivi și oameni de afaceri bogați se așteaptă la un spectacol mare în schimb. Eram cunoscută ca un “înger al nopții”.

Tura lui CJ era, de obicei, de la 19:00 la 9:00, dar arma ei secretă era “să fie mică și să aibă o etică puternică a muncii”.

Ea a recunoscut: “Bărbați, inclusiv celebrități de primă mână și miliardari, mă invitau în mod constant la hotelurile lor. Nu prea pot să mă apăr dacă se întâmplă ceva și dacă am făcut 3.000 de lire sterline într-o singură noapte, nu era nevoie să merg  cu ei. Spre deosebire de multe dintre celelalte fete, am lucrat întotdeauna trează – fără băuturi sau droguri.”

Deși nu era neobișnuit să faci bani mulți într-o noapte, chiar și CJ a fost uimită când un băiat i-a făcut cadou 160.000 de lire sterline.

Ea a adăugat: “Am folosit banii pentru a cumpăra familiei mele o casă în Filipine. Am crescut fără nimic, așa că m-am simțit extraordinar să pot face asta. Nu l-am mai văzut niciodată. Nici măcar nu-i știu numele și și-a schimbat numărul de telefon. Mi-aș fi dorit să-l mai cunosc pentru a-i mulțumi.”

CJ, care are o diplomă în inginerie informatică, a ajuns în Vegas în 2006 și și-a petrecut “fiecare zi dezbrăcată” timp de 14 ani. A avansat rapid în ierarhia de atunci, dar încă își amintește prima ei zi în club.

“Îmi amintesc că un tip m-a abordat și, când i-am spus că este prima mea noapte, nu m-a crezut. A venit încet și m-a rezervat pentru toată noaptea, ca să mă pot acomoda. Eram atât de emoționată. Dar m-am acomodat ca o rață la apă. Îmi amintesc că am intrat înăuntru și celelalte fete m-au dat la o parte. În curând am câștigat cei mai mulți bani, bărbații păreau să-mi iubească silueta mea mică și asta m-a ajutat să ies în evidență.”

În prezent, ea câștigă 180.000 de lire sterline pe lună pe site, ceea ce a determinat-o să renunțe complet la striptease.

CJ a adăugat: “Îmi place să mă dezbrac, așa că aceasta este într-adevăr slujba ideală pentru mine. Nu m-aș mai întoarce la a fi stripteuză cu normă întreagă acum. Dar mă întorc acum ca dansatoare. Mă simt vie când mă dezbrac.”

 

citește și...