Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, toată numai un zâmbet la grădinița pe care o are

03.11.2020, 11:58
Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, toată numai un zâmbet la grădinița pe care o are

În cele mai recente imagini postate pe contul său de socializare, Raluca Pastramă apare la grădinița pe care o deține, extrem de zâmbitoare.

În urmă cu câteva zile, Raluca Pastramă, cea care i-a fost parteneră de viață lui Pepe, a postat pe contul ei de socializare mai multe fotografii de la grădinița pe care o deține, Rosamaria.  Îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, Raluca Pastramă pare plină de energie și  extem de zâmbitoare.

”Halloween Party by @gradinitarosamaria”, este mesajul cu care Raluca Pastramă a însoțit imaginile respective, postate pe contul său de Instagram. Postarea a primit numeroase like-uri. ”Păcat că v-ați despărțit, erați o familie foarte frumoasă”, i-a transmis un internaut Ralucăi Pascu.

Ce spunea Pepe despre grădinița pe care a deschis-o cu Raluca Pastramă

Potrivit click.ro, în urmă cu trei ani ani, Pepe a cumpărat, cu credit, vila socrului său, la preţul de 450.000 de euro, iar la scurt timp a transformat-o într-o grădiniță privată, pe care a botezat-o cu numele celor două fiice ale lui și ale Ralucăi Pastramă, “RosaMaria”.

”A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu”, spunea Pepe în 2017.

În luna august a acestui an, Pepe mărturisea că e decis să renunțe la una dintre afacerile pe care le are. Este vorba despre un salon de înfrumusețrae pe care îl deține în centrul Capitalei. „Era prea multă responsabilitate pentru mine pentru nimic. Am închiriat salonul de trei luni. Practic câştig aceeaşi sumă din chirie. Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare… Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume. Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca (n.r.soţia lui) are grădiniţa”, a declarat cântărețul pentru sursa mai sus-menționată.

Pepe a fost cel care a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă

Pepe a format o familie alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

Luni seară, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai precis vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. De când a hotărât acest lucru, după multele încercări de împăcare ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea”, a mărturisit artistul.

citește și...