Fosta soție a lui Alex Bodi, mesaj uluitor la 3 ani de la divorț: ‘Am trăit destul din amintiri. O dezamăgire!’

06.07.2021, 14:31
Fosta soție a lui Alex Bodi, mesaj uluitor la 3 ani de la divorț: 'Am trăit destul din amintiri. O dezamăgire!'
Fosta soție a lui Alex Bodi, mesaj uluitor la 3 ani de la divorț: 'Am trăit destul din amintiri. O dezamăgire!'

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are acum cu afaceristul.

Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani și au împreună o fetiță. Blondina mărturisea în trecut că nu ar fi divorțat dacă Bianca nu ar fi intervenit în mariajul ei cu afaceristul.

Iulia Sălăgean, pregătită să-și refacă viața

Faptul că a fost părăsită pentru Bianca Drăgușanu, Iulia Sălăgean a fost profund afectată, însă în timp a reușit să treacă peste această dezamăgire.

”Au trecut totuși trei ani. Am trăit destul din amintiri, acum suntem ok. Au fost amintiri plăcute pentru că am avut o relație foarte ok, dar am trăit o dezamăgire, atât. Mă interesează viața lui în așa fel încât să știu că este ok, nu vreau să pățească ceva rău, e tatăl fetiței mele”, a spus Iulia Sălăgean la “Xtra Night Show”.

Ce spune despre pretendentele fostului soț

Tot în cadrul interviului pentru emisiunea de la Antena Stars, Iulia Sălăgean a susținut că toate domnișoarele de oraș cu care Alex Bodi a fost surprins, și-au imaginat că vor ajunge nevestele acestuia.

„Mi se pare așa o chestie, el a ajuns un trend. Ia pe cineva cu el, deja se văd toate neveste. Eu îl cunosc pe el, știu cum este. Nu înțeleg de ce nu se bucură de viață cu cineva și de ce are așa, relațiile astea pasagere care nu țin”, a mai declarat Iulia Sălăgean pentru Xtra Night Show.

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu nu-și mai vorbesc

„Eu foarte mult am suferit doi ani de zile. Noi am mai avut mici împăcări și era mult mai greu, dar am văzut că nu se poate. Vezi că se întâmplă o dată, de două ori să se întoarcă. Nici el să nu știe ce să mai vrea. Am lăsat-o așa. Dacă tu vrei să fii cu X, fii cu X. M-am săturat să sufăr.

A avut și ea o vină, chiar dacă spune că nu. Dar și el a avut. Și atunci nu am putut să fiu supărată doar pe ea. Asta este. Eu am avut o relație forte ok cu fostul meu soț. Noi eram potriviți și ca familie, și ca relatie. Eu am avut familia completă și foarte ok și de asta am trăit așa un șoc. Dacă nu era Bianca eram foarte ok. Nu ai cum să te mai gândești la o familie când fostul tău soț este cu o altă femeie, se mai căsătorește.”, a spus Iulia Sălăgean pentru Antena Stars.

citește și...