Fosta soție a lui Alex Bodi a recunoscut că-l mai iubește. Ce i-a transmis Iulia Sălăgean: ‘Iubirea nu moare’

23.04.2021, 12:34
Fosta soție a lui Alex Bodi a recunoscut că-l mai iubește. Ce i-a transmis Iulia Sălăgean: 'Iubirea nu moare'
Fosta soție a lui Alex Bodi a recunoscut că-l mai iubește. Ce i-a transmis Iulia Sălăgean: 'Iubirea nu moare'

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, a avut o intervenție telefonică la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, unde a recunoscut că încă îl mai iubește pe tatăl fiicei sale. 

Iulia Sălăgean a vorbit despre Alex Bodi, după ce afaceristul s-a despărțit de rusoaica Daria Radionova. Blondina a mărturisit că mai speră la o împăcare cu el și este de părere că a fost singura care l-a iubit cu adevărat.

Ea a mai spus că Bianca Drăgușanu și Daria Radionova nu au avut sentimente reale pentru el. 

Fosta soție a lui Alex Bodi, mesaj inedit pentru afacerist

”L-am iubit cu adevărat și a fost iubire necondiționată. A întrebat-o pe Daria dacă l-a iubit și ea a spus că da, din toată inima și acum nu-l mai iubește. Cum adică? Ieri l-ai iubit, azi nu-l mai iubești? Iubirea nu moare. Asta este problema. Da, o să-l iubesc toată viața, pentru că a fost un om cu care mi-am petrecut 5 ani din viață, mi-am dorit un copil, copilul nostru a fost un copil dorit, am trecut prin foarte multe greutăți.

Nu poți să fii lângă un bărbat doar când îi este bine și după, când îți arată o părticică mai proastă, că este stresat sau presat, având vedere situația care este, gata, nu-l mai iubești. Nici nu cred că a fost iubire.”, a declarat Iulia Sălăgean la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Iulia Sălăgean speră la o împăcare

Iulia Sălăgean a mai declarat că lucrurile trebuie să vină de la sine între ea și Alex Bodi. Cei doi au împreună o fiică.

”Nu stau la colț de stradă să aștept, gata, a plecat și aia și aia. Eu îl cunosc pe Alex foarte bine. Nu am nevoie de chestii sau să-i pun condiții sau ”împacă-te cu mine”. Astea trebuie să vină de la sine, natural, să simtă și el”, a continuat fosta soție a afaceristului.

citește și...