Fosta iubită a lui Gheorghe Turda sare în apărarea Clejanilor. ”Cei care terorizati acestă familie, să vă fie rușine!!”

03.06.2020, 12:38
Fosta iubită a lui Gheorghe Turda sare în apărarea Clejanilor. ”Cei care terorizati acestă familie, să vă fie rușine!!”
Fosta iubită a lui Gheorghe Turda sare în apărarea Cejanilor. ”Cei care terorizati acestă familie, să vă fie rușine!!”

Interpreta de muzică populară Nicolata Voicu a sărit în apărarea Clejanilor, în urma scandalului iscat după accidentul de mașină făcu de Margherita de la Clejani în urmă cu câteva săptămâni.

Nicoleta Voicu, fosta iubită a cântărețului de muzică populară Gheorghe Turda, a transmis un mesaj extrem de dur pe contul său de socializare. Artgista îi critică pe cei care comentează la adresa familiei Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, după scandalul provocat în urma accidentului de mașină pe care l-a făcut Margherita.

”Dragilor, cei care aruncați cu lături, terorizați acestă familie, să vă fie rușine!!  Mesajele de susținere ar trebuie să fie egal cu numărul interpretărilor hiturilor din repertoriul lor: “Cine numele mi-l poartă “, “Uite le, le le”. “Bobarlica”, “Mândrele “…  Nu știu evenimente la care să nu se cânte aceste piese din repertoriul lor. Rușine celor care jigniți, care aduceți oamenii în pragul disperării. Nu îmi este străin sentimentul, l-am simțit până în măduva oaselor. De jeguri umane e pământul plin.

Să ajungă la acești artiști de-o valoare incontestabilă milioane de mesaje de susținere, atât din partea celor cale le-au cântat cântecele, dar și a celor care s-au bucurat de ele.  Haideți să salvăm artiștii care vă fac viața mai frumoasă, nu să-i lăudăm când n-o mai fi.  Are dreptate Viorica…. Mădălina Manole, Mălina Olinescu și câți nu sunt pradă veninului din noi….?! Din partea mea aveți toată susținerea, aprecierea și devotamentul meu!”, a spus Nicoleta Voicu.

Viorica de la Clejani a făcut scandal în fața casei

Viorica de la Clejani a răbufnit în timpul unei transmisiuni în direct din fața casei sale. Artista a ajuns la capătul puterilor și a cerut ca copiii ei să fie lăsați în pace.

”Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiiii în pace. Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? (…) Sunt lucruri mai importante în țara asta. (…) Am rugămintea, în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace. Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții”, a spus Viorica de la Clejani.

citește și...