Nicoleta Voicu, atac dur la adresa lui Gheorghe Turda: „Mult succes cu următoarea victimă!”

12.09.2019, 12:33
Nicoleta Voicu, atac dur la adresa lui Gheorghe Turda: „Mult succes cu următoarea victimă!”
Nicoleta l-a atacat foarte dur pe Turda

După ce Gheorghe Turda a anunțat, zilele trecute, că ar dori să înceapă o relație cu una dintre multele sale fane, fosta sa iubită Nicoleta Voicu l-a atacat foarte dur. 

Într-o postare de pe o rețea socială, solista de muzică populară a fost extrem de acidă și l-a acuzat pe Turda că își dorește o gospodină care să îi fie, de fapt, slugă. Cu toate acestea, în finalul mesajului Voicu îi transmite solistului că, dacă se schimbă, ia în calcul o împăcare. Rămâne de văzut dacă era sarcastică în exprimare sau dacă i-ar da mai da o șansă lui Turda.

„De sărbători, singură”

Iată mai jos întreg mesajul scris de Nicoleta: 

„Am primit acest articol în privat. Condiții de îndeplinit …de către urmatoarea doamnă de la brațul d.lui Turda: Spălat, călcat, făcut mâncare. Deci, musai gospodină. Sau poate va avea noroc de menajeră. Eu n-am avut. Însoțit peste tot în țară, la toate spectacolele.

De găsit toate locațiile cu google hărți sau ce-o mai fi. Legat la sireturile de la pantofii de scenă (uneori și la ieșirile de toata ziua), ajutat să îmbrace cojocul, nu mai ușor de 7 kg. Fără plimbări în parc, ieșiri la restaurant, teatru sau alte plimbări în afara intereselor d.lui Turda. Urcat, coborât din mașină, doar după bunul plac și cheremul său.

De sărbători, singură. Dacă nu sunt spectacole, sunt telefoane și mesaje care ne ocupă tot timpul. Nu s-a născut femeia care să fie atât de importanta în viața lui încât să rateze vreun eveniment cu bani. Lipsa recunostintei, care se poate rezuma la un simplu “mulțumesc” atunci când trebuie.

Dedesubturi pe care numai o minte ascuțită le poate tranșa și despica în patru. Umilințe pe care demnitatea unei femei nu le poate accepta. Psiholog pentru toate neîmplinirile trecute. Un bun psiholog, că mie mi-a luat vreo două luni la începutul relației și n-am mai rezistat. I-am recomandat sa-si rezolve problemele trecutului și apoi să mă caute pentru sentimentul iubirii.

Să nu fii prezentă la spectacole aniversare, importante din viața persoanei iubite pentru care tu faci totul, fiindcă până la Baia Mare biletul de avion e scump, ca să nu mai vorbesc că în sala de spectacol frenezia aplauzelor veneau de la fane deloc străine celui aplaudat. Cam ce credeti că am simțit atunci?!

După două luni în care locuiam împreună, o dată de 6 Martie 2018, zi aniversară, 70 de ani Gheorghe Turda. Aniversare la restaurant “Dalin”.

Prânz, orele 12.00.

“Nicol, schimbăm și noi lenjeria de pat? Deseară, la petrecere, nu stau mult. Cum se termină, vin acasă! Între timp ajunsesem să întind deja lenjeria pe pat.

Eu: cum, nu vin cu tine?

Dl Turda: Nu, vor fi mulți oameni importanți, familia.

Simțeam cum se învârte casa cu mine. Am reușit sa-i mai spun doar atât: Am crezut că “Cenusareasa” este doar o poveste, nu o realitate.”

Am plâns toata ziua. M-am simțit atât de neînsemnată, cu toate cărțile citite și poeziile scrise.

Cum a plecat m-am întâlnit cu o prietenă, Adina. Simțeam că fac comotie cerebrală dacă rămân singură acasă.

A fost cumplit!

Și sa-ti mai spun ceva: o poveste de iubire are întotdeauna doar doi protagoniști.

Poveștile tale au avut și vor avea tot timpul …și alți sfătuitori. Tu nu poți construi o poveste de iubire, fiindcă nu poți împărți totul la doi, dle Turda!

Să mai continui sau să-mi văd de ale mele?!

Ti-ai dorit o relație serioasă și nu ti-a ieșit?!

Hm, mă faci să râd!

Mult succes cu următoarea…victimă!!!  Sau poate te razgandesti și dacă vei fi așa cum imi doresc, mă împac cu tine!”.

 

citește și...