Fosta iubită a lui Florin Pastramă sare la gâtul lui Brigitte, după ce vedeta a spus că a șantajat-o

25.09.2020, 12:34
Fosta iubită a lui Florin Pastramă sare la gâtul lui Brigitte, după ce vedeta a spus că a șantajat-o
Fosta iubită a lui Florin Pastramă sare la gâtul lui Brigitte, după ce vedeta a spus că a șantajat-o

Brigitte Pastramă a reaprins scandalul cu fosta iubită a lui Florin, Raluca Podea. Vedeta a acuzat-o pe blondină că ar fi amenințat-o și șantajat-o. În plus, ea a făcut public un mesaj pe care Raluca Podea i l-ar fi trimis la scurt timp după ce Brigitte și Florin Pastramă au ieșit din emisiunea ‘Ferma’.

Sătulă de toate acuzațiile nefondate ale lui Brigitte, Raluca Podea i-a răspuns cu aceeași monedă. Blondina a susținut că soția lui Florin Pastramă este falsă în tot ceea ce face.

Raluca Podea, mesaj dur pentru Brigitte

‘Sunt șocată de acțiunile ei. Ce visează noaptea, ea spune ziua. Dacă eu am să îi spun ceva unui om îl sun sau îi dau mesaj de pe numărul meu. Eu am același număr de telefon de peste 10 ani. Să lase fake-urile. Ea doar cu asta se ocupă, fake-urile o definesc pe această femeie’, a declarat Raluca Podea, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

În urmă cu o zi, Brigitte a publicat un mesaj halucinant pe pagina personală de Instagram. Fosta soție a lui Ilie Năstase a precizat că mesajul respectiv l-a primit de la Raluca Podea.

‘Nu am vrut să public acest mesaj pe care l-am primit în ziua în care am ieșit din «Fermă», dar Raluca dragă, m-ai obligat! Infracțiunile pe care le-ai săvârșit aici sunt amenințare și șantaj! Mult mai grave decât hărțuirea! Când scrii: «Îmi vreau banii cât mai repede că vă distrug, cum se numește?»’, a arătat Brigitte.

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în 2019

Pe 27 mai 2019, Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil, la primăria din Voluntari. Nunta religioasă a avut loc în data de 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și își doresc din tot sufletul un copil.

“Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine. Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii”, a declarat Florin Pastramă într-un interviu.

citește și...