Brigitte Pastramă, terorizată de o fostă iubită a lui Florin Pastramă. ”Cere bani, blesteamă”

18.09.2020, 11:52
Brigitte Pastramă, terorizată de o fostă iubită a lui Florin Pastramă. ”Cere bani, blesteamă”
Brigitte Pastramă, terorizată de o fostă iubită a lui Florin Pastramă. ”Cere bani, blesteamă”

Brigitte Pastramă a făcut public faptul că o fostă iubită a soțului ei, Florin Pastramă, o terorizează cu tot felul de mesaje.

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Brigitte Pastramă a transmis un mesaj prin care afirmă că este terorizată de o tânără despre care susține că este o fostă iubită a actualului ei partener de viață, Florin Pastramă.

Vedeta susține că femeia respectivă amenință și cere bani.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui… care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????”, a scris Brigitte Pastramă în mediul online, conform spynews.ro.

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în 2019

Pe 27 mai 2019, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc în data de 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.

Brigitte și Florin Pastramă își doresc foarte mult să aibă un copil împreună.

“Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine. Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii”, a declarat Florin Pastramă într-un interviu.

citește și...