Fosta iubită a lui Alex Bodi, declarații tăioase la adresa Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută. ‘Îmi pare rău pentru această femeie’

04.10.2020, 13:04
Fosta iubită a lui Alex Bodi, declarații tăioase la adresa Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută. 'Îmi pare rău pentru această femeie'
Fosta iubită a lui Alex Bodi, declarații tăioase la adresa Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută

Fosta iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova, a făcut declarații tăioase la adresa Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută de afacerist. Tânăra a mărturisit că a vorbit la telefon cu rivala ei în dragoste.

Daria Radionova a făcut mărturisiri uluitoare despre relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi, la puțin timp după ce fosta prezentatoare tv a fost snopită în bătăie de bărbat. Rusoaica a dezvăluit că i-a spus Biancăi să nu o mai implice niciodată în scandalurile lor.

Fosta iubită a lui Alex Bodi a vorbit la telefon cu Bianca Drăgușanu

În plus, Daria a specificat că nu este afectată de faptul că Bianca Drăgușanu a jignit-o în repetate rânduri.

‘Așa cum am mai spus, îmi pare rău pentru această femeie. Nu am nimic nici cu ea și nici cu Alex, astfel că ea nu are de ce să fie geloasă. Chiar nu îmi pasă, nu am nicio reacție, le-am spus doar să mă lase-n pace pentru că nu am nimic cu niciunul dintre ei. Chiar nu înțeleg ce are ea, din nou, împotriva mea. Eu nu sunt cu Alex și nici nu vreau să fiu cu el. Nu înțeleg ce dracu vor ei de la mine’, a declarat Daria Radionova pentru Antena Stars.

Daria Radionova a recunoscut că a invitat-o pe Bianca la o cafea, în Londra, pentru a lămuri situația tensionată.

‘Eu nu știu nimic. Noi două am vorbit o oră și am clarificat totul. Eu nu am nimic cu acest bărbat, de fapt, chiar mă bucur pentru ei doi că s-au reîmpăcat, iar eu pot acum să stau departe de această mizerie. Ba chiar, noi două am încheiat conversația într-o notă bună și, în plus, o aștept la Londra pentru a bea o cafea împreună’, a mai spus fosta iubită a lui Alex Bodi pentru sursa citată mai sus.

Ce spunea Alex Bodi despre relația cu Daria Radionova

‘Eu pe Daria am cunoscut-o cam acum o lună. Eu am avut o întâlnire cu câțiva oameni de afaceri și bancheri, la care a venit și fata aceasta care însoțea pe unul dintre partenerii mei de discuție. Atunci ne-am cunoscut iar ea s-a împrietenit cu iubitele prietenilor mei, au ieșit de câteva ore în oraș, și-au făcut unghiile împreună, chestii de genul ăsta. Așadar, să fie clar, eu nu am nici o treabă cu fata asta. Acesta este adevărul’, a declarat Alex Bodi pentru wowbiz.ro, în luna martie 2020.

citește și...