Alex Bodi spune tot despre relația cu rusoaica Daria. ”Acesta este adevărul”

25.03.2020, 09:46
Alex Bodi spune tot despre relația cu rusoaica Daria. ”Acesta este adevărul”
Alex Bodi spune tot despre relația cu rusoaica Daria. ”Acesta este adevărul”

Alex Bodi a decis să spună care este adevărata relație pe care o are cu rusoaica Daria Radionova, despre care s-a spus că ar fi fost motivul divorțului dintre el și Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat cu mare scandal. După separarea celo doi au ieșit la iveală amănunte mai puțin cunoscute din mariajul lor. S-0a spus chiar că afaceristul ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu rusoaica Daria Radionova.

Acum, Alex Bodi a decis să spună foate clar care este relația sa cu focoasa Daria Radionova.


”Eu pe Daria am cunoscut-o cam acum o lună. Eu am avut o întâlnire cu câțiva oameni de afaceri și bancheri, la care a venit și fata aceasta care însoțea pe unul dintre partenerii mei de discuție. Atunci ne-am cunoscut iar ea s-a împrietenit cu iubitele prietenilor mei, au ieșit de câteva ore în oraș, și-au făcut unghiile împreună, chestii de genul ăsta. Așadar, să fie clar, eu nu am nici o treabă cu fata asta. Acesta este adevărul”, a declarat Alex Bodi pentru wowbiz.ro.


Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou împreună?

Pe contul său de socializare, Alex Bodi a postat o fotografie care dă de înțeles că s-ar fi împăcat cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu.

”Noi doi împotriva lumii! Iubirea vieții mele”, a scis Alex Bodi în dreptul imaginii în care apare alături de Bianca Drăgușanu.

 

View this post on Instagram

 

Noi doi împotriva lumii! Love of my life

A post shared by Bodi Alex (@bodi606alex) on

citește și...