Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi după ce a bătut-o măr. Imaginea care demonstrează că l-a iertat

04.10.2020, 10:27
Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi după ce a bătut-o măr. Imaginea care demonstrează că l-a iertat
Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi după ce a bătut-o măr. Imaginea care demonstrează că l-a iertat

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi după ce a bătut-o măr, în urmă cu doar câteva zile! Pe rețelele de socializare, blondina a publicat o imagine în care apărea alături de afaceristul din Mediaș.

În urmă cu doar trei zile, Cancan vă prezenta imagini șocante cu Bianca Drăgușanu cu fața desfigurată în urma bătăii primite de la Alex Bodi. Deși abia se mai putea ține pe picioare și avea chipul vânăt, se pare că vedeta a decis să îi mai de o șansă fostului ei soț.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi

Drept dovadă, fotografia recentă publicată de fosta prezentatoare tv pe Instagram. Ea apare în brațele lui Alex Bodi, mai fericită ca niciodată. Se pare că vedeta a dat uitării faptul că acesta a bătut-o crunt și l-a iertat iar.

‘Nu este vorba despre perfect. Este vorba de efort. Și când îl depui în diecare zi, acolo se face transformarea. Așa se produce schimbarea’, a fost mesajul Biancăi de pe Instagram.

Pe de altă parte, fanii au îndrumat-o să renunțe la relația cu Alex Bodi și l-au atacat dur pe afacerist. La scurt timp, Bianca și-a dezactivat comentariile la postarea respectivă.

‘Dar parcă e ceva cam forțat, vorbește lumea că iar ai bătut-o???? Dacă ai făcut asta, nu ești bărbat, ești gunoi!”, “Sunteți atât de frumoși împreună, nici nu ați crede! Trăiesc undeva aproape de sensul relației voastre, da nu la același nivel. Doar ca iubirea nu are nivel! Înțeleg certurile voastre, dacă nu v-ați iubi, nu ați fi așa, unul cu celălalt. Mă regăsesc în voi. Sunteți frumoși și meritați să fiți fericiți’, sunt câteva dintre mesajele fanilor celor doi.

Motivul pentru Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Potrivit Cancan.roaceasta s-a înfuriat când s-a uitat în telefonul Biancăi Drăgușanu. Se pare că Alex Bodi ar fi descoperit imagini indecente cu infidelitatea vedetei. Bianca Drăgușanu a fost plecată în Turcia, acolo unde i-ar fi pus ‘coarne’ lui Alex Bodi.

‘Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei.

Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă’, au declarat apropiații controversatului cuplu pentru sursa citată mai sus.

citește și...