Fosta iubită a lui Alex Bodi a petrecut în club, după despărțire. Blondina a făcut show în cea mai decupată ținută

17.04.2022, 10:17

Fosta iubita a lui Alex Bodi, Ema Uta, a încins ringul de dans, sâmbătă seară. Blondina și-a scos toate armele din dotare și s-a distrat toată noaptea. Make-up artistul a comandat zeci de șampanii la masa ei și a dansat extrem de provocator.

Se pare că fostei iubite a lui Alex Bodi îi merge foarte bine după despărțire. Blondina nu vrea să piardă nicio ocazie și nu ezită să o arate.

Recent, Ema Uta şi Alex Bodi şi-au spus “Adio”, conform Click!. Cea care a făcut anunţul a fost chiar blondina, pe pagina sa de Instagram. Motivul rupturii este fosta soție a omului de afaceri, Iulia Sălăgean. Scandalul a pornit de la faptul că blondina a fost deranjată atunci când a văzut o imagine în care Alex Bodi și Iulia Sălăgean o pupau pe obraji pe fetița lor.

Ema Uta a petrecut într-un club din Capitală, după despărțirea de Alex Bodi

Aceasta a făcut publică separarea de afacerist, la o zi distanță de la poveste, dar fără să-i enunțe numele acestuia.

Se pare că blondina  este hotărâtă să se bucure de viață, dar și să își arate limitele într-o relație. Ema Uta a petrecut într-un club celebru din Capitală, sâmbătă noaptea.

Blondina, fără lenjerie intimă

Înainte de a face show în club, make-up artistul și-a anunțat prezența în club, prin zeci de șampanii comandate la masa ei. ”Welcome Gorgies”, așa a vrut Ema Uta să își anunțe prezența în club.

Îmbrăcată într-o rochie argintie extrem de decupată, se poate observa că blondina nu poartă lenjerie intimă. Mai mult, fosta lui Alex Bodi a dansat extrem de provocator, așa cum numai ea știe să o facă.

Tot sâmbătă seară, Alex Bodi petrecea și el într-un alt club din Cluj-Napoca. Se pare că afaceristul nu este nici el foarte afectat de despărțire.

citește și...