Alex Bodi și Ema Uta, gesturi tandre în vacanța din Rio de Janeiro. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

02.04.2022, 13:42
Alex Bodi și Ema Uta, gesturi tandre în vacanța din Rio de Janeiro. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Alex Bodi și Ema Uta par mai mai îndrăgostiți ca niciodată. Blondina a postat mai multe fotografii din vacanța romantică, alături de iubitul ei. Alex Bodi și Ema Uta și-au arătat gesturi tandre în vacanța din Rio de Janeiro.

Alex Bodi și Ema Uta au petrecut câteva zile într-o vacanță exotică. Cei doi au sărbătorit faptul că afaceristul a scăpat de acuzațiile DIICOT, după cum relatează Click!

Prima escapadă a celor doi a fost în Bahamas, apoi au mers la părinții omului de afaceri, în Madrid. Recent, cei doi porumbei au mai bifat o vacanță exotică, în Maldive. Conform cancan.ro, Ema Uta a scos din buzunar 30.000 de euro pentru a se bucura alături de iubitul ei pe meleaguri exotice.

Alex Bodi și Ema Uta, gesturi tandre în vacanța din Rio de Janeiro

Make-up artistul a postat câteva fotografii în care se poate observa cu ochiul liber că cei doi sunt extrem de îndrăgostiți. Blondina a postat un moment romantic petrecut în compania afaceristului, care se străduiește să îi rămână în gratii acesteia.

Într-un clip postat pe InstaStory, Alex Bodi o strânge în brațe protector pe Ema Uta. Mai mult, cei doi și-au asortat ținutele vestimentare.

Cum s-au cunoscut cei doi

Ema Uta a dezvăluit cum s-a cunoscut cu omul de afaceri.

„Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul.

M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, a adăugat make-up artistul.

Blondina a mărturisit că a fost destul de reticentă să se implice într-o relație cu Alex Bodi, din cauza actelor de violență cu fostele sale partenere sau că este implicat într-un dosar de proxenetism.

„Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el”, a spus Ema.

citește și...