Florin Zamfirescu, detalii uluitoare despre fosta soție. Ce decizie radicală a luat Cătălina Mustață: ‘Am suferit…’

08.04.2021, 16:01
Florin Zamfirescu, detalii uluitoare despre fosta soție. Ce decizie radicală a luat Cătălina Mustață: 'Am suferit…'
Florin Zamfirescu, detalii uluitoare despre fosta soție. Ce decizie radicală a luat Cătălina Mustață: 'Am suferit…'

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, însă nici acum nu au reușit să ajungă la un numitor comun. Cei doi actori nu-și vorbesc deloc, deși locuiesc unul lângă celălalt. În plus, Cătălina Mustață a decis să ridice un gard de înalt de doi metri pentru a nu-și mai vedea fostul soț. 

După separare, Florin Zamfirescu a fost nevoit să-i cedeze Cătălinei Mustață jumătate din terenul aferent casei lui. De atunci, cei doi sunt vecini. Actorul a dezvăluit că nu și-a mai văzut fosta nevastă de mai bine de un an de zile.

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață n-au mai vorbit de ani buni

‘Eu am rămas prieten cu toate nevestele. Cu ultima, care este Cătălina Mustață, cu care stau gard-în-gard, că am avut o grădină mare, de 2.500 mp.

Am făcut împreună o casă acolo și ne-am tras un gard și s-a împărțit în jumătate. În jumătatea cealaltă mi-am făcut și eu o casă. Acolo îmi convenea, erau foarte mulți veniți la M… după mine. E un mic cartier al artiștilor, acolo.

Dar eu am fost primul, le-am și zis: o să vedeți că se va numi strada ‘Florin Zamfirescu’. Ea a tras un gard mare, de doi metri, între noi, să nu ne vedem. E adevărat, eu nu o văd! Ultima dată am văzut-o acum un an și jumătate! Nu știu când intră…’, a spus Florin Zamfirescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Actorul a suferit enorm după divorț

Florin Zamfirescu a recunoscut că a suferit enorm după divorțul de Cătălina Mustață. Actorul avea 62 de ani când s-a separat de actriță.

‘Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Deși, dacă suntem cintiți, după ce n-am mai fost împreună, ea a dispărut de tot! Până atunci, nu era revistă în care să nu fie, apăream împreună, eram un cuplu admirat și iubit…

Ea îmi spunea: ‘nu mă ajuți destul, nu joc la teatru destul’… I-am reproșat o dată: ‘să știi, că dacă lucrezi cu un regizor și îmi spui mie acasă cât de nesuferit îți este regizorul ăla, tu poți să-i spui lui că îl iubești, că îl admiri, el simte și nu te va mai distribui niciodată. Iar dacă faci așa cu toți cu care lucrezi, o să rămâi singură’. Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Și i-am spus: să știi că e diferență între ‘să devii’ și ‘să parvii’. Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți…’, a mai povestit Florin Zamfirescu.

citește și...