Actorul Florin Zamfirescu continuă războiul cu George Burcea. ”Scandaluri, astea sunt rolurile lui”

30.12.2020, 12:27
Actorul Florin Zamfirescu continuă războiul cu George Burcea. ”Scandaluri, astea sunt rolurile lui”
Actorul Florin Zamfirescu continuă războiul cu George Burcea. ”Scandaluri, astea sunt rolurile lui”

Actorul Florin Zamfirescu continuă războiul cu George Burcea. Acesta a comentat declarațiile făcute de fostul partener de viață al Andreei Bălan.

Zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, actorul Florin Zamfirescu s-a întrebat cine este George Burcea, afirmând că nu știe nimic despre cariera de actor a fostului partener de viață al Andreei Bălan. Ulterior, George Burcea i-a dat replica lui Florin Zamfirescu, comentând despre celebrul artist că memoria îi joacă feste și că, la un moment dat, au și filmat împreună.

Acum, Florin Zamfirescu a comentat pe marginea declarațiilor făcute de George Burcea. ”Eu nu am nici o treabă cu el, dar ca breaslă aşa, ca reprezentant al breslei, mă întreb şi eu: ce a făcut? Zi-mi un film, zi-mi un rol, un rol mare să mă uit şi eu să-l văd măcar la faţă! Casanova prin paturi că el acolo divorţează, scandaluri, astea sunt rolurile lui. Treaba lui, dar de ce spune că e actor? Deci eu nu am nici o treabă cu copilul acesta. Nu-l cunosc, nu mi-a făcut nici un rău, nu mi-a făcut nici un bine”, a declarat Florin Zamfirescu la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Florin Zamfirescu, despre George Burcea: ”Eu nu l-am acuzat pe el că de ce divorţează”

Florin Zamfirescu a continuat seria comentariilor la adresa lui George Burcea.

”Face aluzii că eu mi-am pus băiatul director la Teatrul Bulandra. Eu nu l-am acuzat pe el că de ce divorţează, decât că e actor prin paturi, în sensul de Casanova, dar asta e treaba lui. Eu nu-l judec pentru asta. Zice că e actor. Ce… e aia actor? Noi nu mai ştim ce înseamnă? Eu m-am retras, nu mai ţin niciun loc. M-am retras şi din şcoală, şi din teatru, dar nu s-a observat că m-am retras din teatru pentru că imediat după retragerea mea a venit Covidul”, a mai spus Florin Zamfirescu.

”Să spună în ce film că eu habar nu am! Să spună că am dispreţ faţă de cei tineri?! Eu am lansat tineri, domnule. Eu am lansat care astăzi sunt celebri, dar cu el nu am nicio treabă. Nici nu mi-a fost student. Eu vorbesc în cunoştinţă de cauză. Eu am doi copii, amândoi actori, amândoi de succes. O să creadă Burcea că eu i-am împins să facă asta, eu i-am blocat cât am putut. Îşi permite să spună că Vlad e director interimar la Bulandra că e fiul meu”, a completat acesta.

 

citește și...