Adrian Nartea infirmă că a fost infectat cu coronavirus. Actorul din Vlad a făcut primele declarații: ‘Sunt bine sănătos’

20.09.2020, 16:50
Adrian Nartea infirmă că a fost infectat cu coronavirus. Actorul din Vlad a făcut primele declarații: 'Sunt bine sănătos'
Adrian Nartea infirmă că a fost infectat cu coronavirus. Actorul din Vlad a făcut primele declarații: 'Sunt bine sănătos'

Actorul principal din serialul Vlad, de la PRO TV, infirmă zvonurile conform cărora ar fi fost infectat cu coronavirus. Acesta a mărturisit că a aflat din presă că ar fi fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. În plus, el ar fi contractat virusul din China la filmări, motiv pentru care producția Vlad a fost suspendată temporar.

În realitate, însă, actorul nu a fost vreodată infectat cu coronavirus și a mărturisit că starea lui de sănătate este una bună.

Adrian Nartea spune că nu a avut coronavirus

‘Nu am și nu am avut Covid. Eram la munte, mă bucuram de soare și de racoare, împreună cu familia și am văzut cu surprindere câteva articole care susțin că aș fi bolnav. Sunt bine sănătos’, a spus Adrian Nartea pentru protv.ro.

Cât despre filmările serialului în care joacă, actorul a spus că filmările pentru cel mai recent sezon al producției Vlad s-au încheiat de ceva timp.

‘Cât despre filmările de la serialul VLAD, care s-ar fi oprit din cauza faptului că aș fi bolnav, din nou, acest zvon nu este adevărat. Filmările acestui sezon s-au încheiat deja, iar telespectatorii pot urmări serialul în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV. Prin urmare, doresc să vă asigur că sunt bine și le doresc tuturor sănătate. Urmez sfaturile autorităților și respect distanțtarea socială, sunt optimist și cred că dacă urmam îndemnurile autorităților, vom depăși cu bine această perioadă’, a mai spus Adi Nartea pentru sursa citată mai sus.

Cum a ajuns Adrian Nartea să joace în Vlad

Actorul Adrian Nartea a dezvăluit cum a ajuns să joace în serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

‘La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori. Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă…

Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat’, a declarat Adrian Nartea.

citește și...