Florin Salam, devastat de moartea interlopului Emi Pian: ‘A plecat frățiorul meu’

05.08.2020, 16:22
Florin Salam, devastat de moartea interlopului Emi Pian: 'A plecat frățiorul meu'
Florin Salam, devastat de moartea interlopului Emi Pian: 'A plecat frățiorul meu'

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din București, a decedat după ce a fost înjunghiat luni noapte, în urma unui joc de barbut, de către membrul unui clan rival. Surse din anchetă au dezvăluit că Florin Mototolea, zis și Emi Pian, a încercat să-și regleze conturile cu rivalii săi, dar a ajuns să fie înjunghiat mortal.

Bărbatul care l-a ucis pe Emi Pian, Ciprian Napy, se află internat la spitalul Elias din Capitală, sub pază strictă, au transmis anchetatorii.

Emi Pian, plâns de maneliști

‘Cipy se află in stare gravă la Spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalti prezenți, adică mai mult de zece persoane. Plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam’, a spus unul dintre apropiații clanului Duduianu, scrie evz.ro. 

Miercuri, 5 august, familia interlopului a ridicat trupul neînsuflețit de la morgă, iar la priveghi sunt așteptați să vină sute de persoane, atât din ţară, cât şi din străinătate, rude, apropiaţi şi prieteni foarte buni. Printre aceștia se numără și Florin Salam.

Manelistul a avut un șoc la aflarea veștii că Emi Pian a murit! Florin Salam era amic bun cu bărbatul și era mereu invitat la petrecerile date de șeful clanului.

Mai mult de atât, și tatăl său, Nicolae Duduianu va participa la funeraliile fiului său, deși este încarcerat la Penitenciarul Rahova. Conform Impact.ro, bătrânului i s-ar fi aprobat o permisie de șase ore pentru a-și conduce băiatul pe ultimul drum.

Florin Salam, melodie pentru amicul lui

De asemenea, solistul a compus și o melodie pe care i-a dedicat-o regretatului său prieten vechi. Piesa se numește „Intru tânăr în pământ” și a fost postată pe Youtube, iar în numai câteva ore a strâns un număr record de vizualizări.

‘Acolo sus, cine pleacă nu se mai întoarce niciodată. A plecat frățiorul meu, a plecat Florin al meu, de mi-a rupt sufletul meu… Când mă apucă câte-un dor, merg la mormânt la al meu frățior. El de acolo din mormânt știu că mă aude plângând, când eu strig cu disperare că inima mă doare’, sunt câteva dintre versurile piesei lui Florin Salam.

În trecut, Florin Salam ar fi fost șantajat de membrii clanului Duduianu, însă artistul a negat orice fel de legătură.

citește și...