Cine este văduva lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu ucis într-o răfuială în Capitală

05.08.2020, 12:02
Cine este văduva lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu ucis într-o răfuială în Capitală
Cine este văduva lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu ucis într-o răfuială în Capitală

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a decedat în urmă cu două seri în urma unei răfuieli sângeroase pe o stradă din cartierul Giulești. Acesta ar fi fost înjunghiat de mai multe ori de un rival din clanurile interlope. Totul ar fi pornit de la jocurile de barbut.

Între cele două clanuri a izbucnit un scandal imens, iar Emi Pian a fost prins la mijloc și a decedat la scurt timp. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic să îl salveze.

Potrivit unor martori, citați de Gândul.ro, Emi Pian a apucat să strige la fratele lui: ”M-a tăiat! Ia și omoară-l!”

Bărbatul care l-a înjunghiat mortal, Ciprian Napy, este acum internat în spital, în stare gravă, după ce a fost atacat cu un topor de fratele lui Emi, Grațian.

‘Cipy se află în stare gravă la spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalţi prezenți, adică mai mult de zece persoane. Plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam’, au dezvăluit surse pentru PlayTech.ro.

Emi Pian are doi copii

Interlopul a lăsat în urma sa o soție și doi copii! În 2015, Emi Pian s-a căsătorit cu Cristina, o brunetă sexoasă. La nunta celor doi au participat cei mai importanți membri ai clanurilor interlope din toată țara. La eveniment au participat 600 de invitați, iar Florin Salam și Nicolae Guță au întreținut atmosfera.

În 2019, Emi Pian a fost reținut de polițiști, după ce a călcat un om pe trecerea de pietoni. De asemenea, membrii clanului Duduianu au făcut un adevărat scandal chiar în curtea spitalului Floreasca din Capitala, unde s-au bătut cu furci și topoare.

Florin Mototolea, alias Emi Pian, era unul dintre cei mai mare jucători de barbut. Bărbatul împrumuta persoanele care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute. Pentru a-și recupera datoriile, Emi Pian percepea dobânzi cuprinse între 10% – 35%/zi.

Tatăl lui Emi Pian nu a murit

La aflarea veștii că fiul său nu mai este în viață, tatăl său, Nicolae Duduianu, încarcerat în prezent la Penitenciarul Rahova, a suferit un șoc. Inițial s-a crezut că și acesta ar fi făcut un stop cardio-respirator și a încetat din viață.

Marți seară, 4 august, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a transmis că bărbatul nu a murit.

‘Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate’, a fost mesajul dat de cei de la Administrația Națională a Penitenciarelor, mai scrie Antena 3.

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România. Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

citește și...