Înfiorător! Cum își recupera datoriile Emi Pian. Fostul lider al clanului Duduianu a murit înjunghiat de un rival

04.08.2020, 20:04
Înfiorător! Cum își recupera datoriile Emi Pian. Fostul lider al clanului Duduianu a murit înjunghiat de un rival
Înfiorător! Cum își recupera datoriile Emi Pian. Fostul lider al clanului Duduianu a murit înjunghiat de un rival

Liderul grupării Duduianu din Capitală, Emi Pian, a fost omorât noaptea trecută de un rival, în zona cartierului Giulești, din Sectorul 6.

Emi Pian, pe numele său adevărat Florin Mototolea, era cunoscut drept un mare jucător de barbut și cheltuia sume uriașe pentru acest joc de noroc. El a fost înjunghiat mortal de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila.

Deși a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Antena 3 a difuzat primele imagini cu Emi Pian în momentul în care a ajuns la spital în stare critică.

Liderul clanului Duduianu a fost preluat cu o targă, după ce a fost înjunghiat în zona femurului. Medicii au declarat că starea lui era delicată încă de la sosirea la unitatea spitalicească.

Tatăl lui Emi Pian nu a murit

La aflarea veștii că fiul său nu mai este în viață, tatăl său, Nicolae Duduianu, încarcerat în prezent la Penitenciarul Rahova, a suferit un șoc. Inițial s-a crezut că și acesta ar fi făcut un stop cardio-respirator și a încetat din viață.

Marți seară, 4 august, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a transmis că bărbatul nu a murit.

‘Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate’, a fost mesajul dat de cei de la Administrația Națională a Penitenciarelor, mai scrie Antena 3.

Emi Pian, implicat în mai multe infracțiuni

De-a lungul timpului, Emi Pian a fost implicat în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj. Fiul lui Nicolae Duduianu era liderul clanului Duduianu, care teroriza de ani de zile Capitala.

Pentru a-și recupera datoriile, Emi Pian lua dobândă chiar și 35% pe zi! Potrivit informațiilor din anchetă, în 2016, interlopul a împrumutat un jucător cu suma de 20.000 de lei, iar drept garanție i-a luat mașina, marca Audi Q7. Deși își recupera datoriile, bărbatul de 39 de ani băga spaima în victime și le cerea case și bolizi de lux.

În plus, Emi Pian a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare pentru că l-a șantajat pe cel pe care l-a împrumutat.

‘Numitul Stan Iulian i-a reproşat inculpatului Mototolea Florin deciziile luate de acesta, iar după câteva zile, numitul Stan Iulian a găsit două persoane dispuse să cumpere autoturismul marca Audi Q7 pentru suma de 7000-8000 euro, astfel că s-a deplasat împreună cu aceştia la locuinţa lui Mototolea Florin unde, acesta din urmă i-a spus că a vândut autoturismul Audi Q7 şi i-a spus că îi va da 500 de euro pentru a stinge datoria de 20.000 lei’, se arată în rechizitoriu.

citește și...