Florin Ristei şi Naomi Hedman, împreună la tv în ajun de Crăciun! În ce emisiune vor apărea amorezii

23.12.2020, 13:47
Florin Ristei şi Naomi Hedman, împreună la tv în ajun de Crăciun! În ce emisiune vor apărea amorezii
Florin Ristei şi Naomi Hedman, împreună la tv în ajun de Crăciun! În ce emisiune vor apărea amorezii

Sezonul 9 ‘X Factor’ i-a purtat noroc lui Florin Ristei! Artistul și-a găsit marea iubire, pe mulatra Naomi Hedman. Cei doi sunt împreună de câteva săptămâni, iar sărbătorile de iarnă îi vor prinde împreună. 

Florin Ristei s-a îndrăgostit de superba mulatră, după ce tânăra a apărut pe scena de la ‘X Factor’. Jurații au numit-o ‘Pantera neagră’, iar solistul a fost pur și simplu fermecat de tânără.

Deși nu a reușit să meargă mai departe în finala ‘X Factor’, Naomi Hedman i-a cucerit inima lui Florin Ristei. Relația lor este din ce în ce mai serioasă, motiv pentru care juratul de la Antena 1 a dus-o pe iubita lui să-i cunoască și mama.

Florin Ristei şi Naomi Hedman fac sărbătorile împreună

De asemenea, Florin Ristei și Naomi Hedman vor apărea împreună la tv, în ajun de Crăciun. Postul de televiziune Antena 1 a pregătit programe speciale de Crăciun.

Gaşca de la Neatza cu Răzvan şi Dani va deschide cadourile de la Moș Crăciun într-o ediţie specială de sărbătoare, pe 24 decembrie. De la această ediție a matinalului nu vor lipsi Florin Ristei și partenera lui, Naomi.

‘De ceva ani nu le mai considerăm ediţii speciale, ci pur şi simplu ediţii marca Neatza, de Crăciun. Sunt mulţi invitaţi, dar aşa cum ne place să zicem, de ceva timp, mai mult prieteni decât invitaţi, câte un pic pentru fiecare, plus un moment monden pe care îl aşteptau mulţi legat de unul dintre gazdele de la Neatza’, a dezvăluit Răzvan Simion.

Delia a eliminat-o de la ‘X Factor’

Iubita lui Florin Ristei, superba mulatră Naomi Hedman, nu a trecut mai departe de bootcamp la ‘X Factor’. Delia nu i-a oferit un loc pe scaun, motivând că Naomi mai are multe de învățat.

‘Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta. Jur că te-aș lua de nevastă. Din păcate, în seara asta nu îți pot da un scaun’, i-a spus Delia lui Naomi.

citește și...