Florin Ristei și Carmen Grebenișan, adevărul despre ce s-a întâmplat între ei la ‘Asia Express’! Au întreținut sau nu relații intime?

24.03.2020, 16:44
Florin Ristei și Carmen Grebenișan, adevărul despre ce s-a întâmplat între ei la 'Asia Express'! Au întreținut sau nu relații intime?
Florin Ristei și Carmen Grebenișan, adevărul despre ce s-a întâmplat între ei la 'Asia Express'! Au întreținut sau nu relații intime foto: captura video

Sezonul 3 ‘Asia Express’ este unul plin de aventură și suspans! Echipele aflate în show au fost supuse la probe fără precendent. În acest fel, au ieșit la iveală detalii incredibile despre concurenți. Una dintre cele mai recente probe a fost ca echipele deja formate să facă schimb de parteneri.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan, adevărul despre ce s-a întâmplat între ei la ‘Asia Express’!

Astfel, Florin Ristei a fost nevoit să formeze echipă cu Carmen Grebenișan. Fanii lor sunt de părere că între aceștia s-a înfiripat ceva în timpul filmărilor de la ‘Asia Express’. Conform regulilor competiției, Florin Ristei și Carmen Grebenișan au petrecut 24 de ore împreună și au fost nevoiți să împartă și același pat.

Drept urmare, toți s-au întrebat dacă cei doi au întreținut sau nu relații intime. Florin Ristei și Carmen Grebenișan au decis să dea cărțile pe față despre ce s-a întâmplat cu adevărat la ‘Asia Express’. Cei doi au vorbit în cadrul unui video publicat pe blog.

‘M-am uitat aseara și m-a surprins oarecum ce am văzut. Pentru că s-a văzut ce s-a văzut la TV, însă nu avem cum să negăm ce s-a întâmplat. Că nu s-au dat părți la TV’, a spus Florin Ristei, notează impact.ro.

Pe de altă parte, Speak a ținut să îi întrebe dacă au făcut ceva în noaptea respectivă. Florin Ristei a ținut să precizeze: ‘Nu, mă nu’. 

Și Carmen Grebenișan a răspuns direct: ‘Mie la început îmi era antipatic, asta, Florin. Dar rău de tot. Îți mărturisesc asta, rău de tot. Dar nu ne-am certat cât am fost amândoi’. 

citește și...