Scrisoarea primită de Răzvan Fodor de la soția sa, la ”Asia Express”. ”Am auzit că așa golani bătrâni cum sunteți…”

19.03.2020, 09:51
Scrisoarea primită de Răzvan Fodor de la soția sa, la ”Asia Express”. ”Am auzit că așa golani bătrâni cum sunteți...”
Scrisoarea primită de Răzvan Fodor de la soția sa, la ”Asia Expess”. ”Am auzit că așa golani bătrâni cum sunteți...”

Răzvan Fodor a primit o scrisoare extrem de emoționantă de la soția sa, la ”Asia Express”, show-ul la care participă alăuri de chef Sorin Bontea.

Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, a păublicat, în mediul online, scrisoarea pe care i-a trimis-o partenerulu ei de viață la ”Asia Express”.

Scisoarea i-a fost adresată lui chef Sorin Bontea, Irina rugându-l pe acesta să aibă grijă de soțul ei și să-l motiveze cum știe mai bine pentru a continua competiția.


”Așa dulce și amar cum e dorul, parcă nici un sentiment nu e…Vă las aici scrisoarea pe care i-am trimis-o lui Fodorică in Asia. L-am rugat pe Sorin câteva lucruri de suflet. A avut mare grijă de “băiatul nostru”, așa că îi mulțumesc tare mult pe această cale! Cei mai simpatici și iubiți martalogi! @razvan_fodor @chef.sorinbontea.official @asiaexpressromania ???”, a scris Irina Fodor în mediul online.


”Am auzit că așa golani bâtrâni cum sunteți, alergați ca la 20 de ani, iar de aici trag concluzia că stați bine cu inima, așa că o să intru direct în subiect.

Să nu crezi că vreau să pun presiune pe tine,, dar de Fodor trebuie să ai grijă ca de o specie protejată. Rogu-te, înmcă o dată, ai grijă de el, că eu n-am cum de aici”, își începe Irina Fodor scrisoarea.

citește și...