Ce spune Florin Ristei despre zvonurile că ar avea o relație amoroasă cu Carmen Grebenișan! Răspunsul formidabil al artistului

19.03.2020, 12:46
Ce spune Florin Ristei despre zvonurile că ar avea o relație amoroasă cu Carmen Grebenișan! Răspunsul formidabil al artistului
Ce spune Florin Ristei despre zvonurile că ar avea o relație amoroasă cu Carmen Grebenișan! foto: instagram

Zvonurile că între Florin Ristei și Carmen Grebenișan s-ar fi înfiripat o idilă la Asia Express, sezonul 3, sunt tot mai evidente.

Ce spune Florin Ristei despre zvonurile că ar avea o relație amoroasă cu Carmen Grebenișan!

Cei doi au fost surprinși în diverse ipostaze ‘romantice’, deși inițial păreau că dau semne că nu se suportă. În plus, Florin Ristei și Carmen Grebenișan au fost nevoiți să petreacă o zi întreagă împreună la ‘Asia Express’, după ce concurenții au fost puși să facă schimb de parteneri.

Fanii acestora au remarcat rapid chimia dintre ei, iar cei mai mulți trag speranțe că cei doi vor forma un cuplu pe bune.

Pe paginile personale de Instagram, Florin și Carmen au fost asaltați de sutele de mesaje venite din partea internauților, care i-au întrebat dacă sunt împreună sau nu.

Amuzat de toată situația, Florin Ristei a publicat o fotografie cu el și Carmen Grebenișan de la Asia Express, în dreptul căreia a scris un mesaj formidabil.

‘Nu pun niciun comentariu, că le-ați pus voi pe toate :))’, a scris solistul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

nu pun nici un comentariu, că le-ați pus voi pe toate :)))) @asiaexpressromania @grebenisancarmen astă-seara la 20 revenim la normal!

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei) pe

citește și...