Florin Ristei face dezvăluiri. ”Eu am un complex”

18.07.2021, 14:09
Florin Ristei face dezvăluiri. ”Eu am un complex”
Florin Ristei face dezvăluiri. ”Eu am un complex”

Florin Ristei a făcut mărturisiri neașteptate.  Cântărețul  a dezvăluit că a fost dintotdeauna timid cu femeile. În plus, acesta a dezvăluit că nu este o persoană socialbilă, dar și că are și un complex – și anume nu i-a plăcut niciodată că este cunoscut de lume. Artistul a vorbit deschis despere aceste lucruri într-o emisiune online.

Florin Ristei a fost Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira.

Muzicianul a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre viața sa. Acesta a explicat că era foarte timid cu fetele în urmă cu ani. De asemenea, a mai dezvăluit că nu i-a fost niciodată pe plac faptul că îl cunoaște lumea.


Florin Ristei face dezvăluiri. ”Veneau fetele la mine să-mi zică ceva, îmi era atât de rușine”

„La o cafenea, aveam 20 și un pic de ani, iar cel mai bun prieten al meu din trupă era mai mare cu trei, patru ani. Era mega galant cu femeile, eu eram fix opusul. Eram mic, habar nu aveam. Veneau fetele la mine să-mi zică ceva, îmi era atât de rușine încât le ziceam că mă întorc imediat, apoi îl puneam pe prietenul ăsta al meu să se ducă și să vorbească cu ele în timp ce eu eram plecat. Atât de prost eram. Și asta a continuat până pe la 27 de ani”, a declarat Florin Ristei, citat de revista Avantaje.

„Nu sunt sociabil dacă nu mă bagă cineva în seamă. Mă iau la vorbă instant dacă mă agăți cu ceva. De exemplu, când ne-am dus la X Factor prima oară, a trebuit să ne întâlnim la hotel cu toți concurenții. Eu am un complex, nu mi-a plăcut niciodată că mă știe lumea (…). Pentru mine, pandemia a fost o chestie normală, eu nu ies din casă în mod obișnuit. Acolo îmi duc viața, acasă, studio și atât”, a completat cântărețul.

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman

Florin Ristei are o relație cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile de la emisiunea ”X Factor”, unde este jurat.  Florin Ristei a dezvăluit în cadrul podcastului HappyFishTV că s-a logodit cu Naomi Hedman. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului trecut.

”M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a spus Florin Ristei.

citește și...