VIDEO / Florin Răduță, fost câștigător la ”X Factor”, are probleme de sănătate. ”Mi-au găsit o tumoare/un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros”

21.07.2021, 12:37
VIDEO / Florin Răduță, fost câștigător la ”X Factor”, are probleme de sănătate. ”Mi-au găsit o tumoare/un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros”
Florin Răduță, fost câștigător la ”X Factor”, are probleme de sănătate. ”Mi-au găsit o tumoare/un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros”

Florin Răduță, cel care a căștigat sezonul cu numărul cinci al emisiunii ”X Factor”, de la Antena 1, se confruntă cu mari probleme de sănătate. Despre starea sa de sănătate a oferit artistul detalii într-o postare pe care a făcut-op pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Mi-au găsit o tumoare/un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros”, a spus acestea, printre altele.

Florin Răduță a fost câștigătorul concursului ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2015. Acesta a făcut parte din echipa antrenată de Ștefan Bănică Junior.  Florin Răduță le-a mărturisit acum fanilor săi că se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta a povestit că medicii i-au descoperit o tumoare/polip și urmează să facă incestigații pentru a afla exact despre ce este vorba. De asemena, Florin Răduță a mai spus c ă a suferit un șoc anafilactiv și a făcut două preinfarcturi în aceeași zi.

”În ultima luna jumătate am evitat orice fel de întrebare legata de sanatatea mea pentru ca nu m-am simțit capabil sa vorbesc despre asta… dar datorita mesajelor voastre o sa fac asta…  Am făcut mai multe investigatii la stomac si…vestea care a căzut ca din cer pentru mine si pentru ai mei a fost ca mi-au găsit o tumoare/ un polip din care trebuie luata biopsie ca sa vadă dacă este canceros…. De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare, nu m-am simțit capabil, am incercat sa nu vorbesc despre asta si nu ma gândesc prea mult ca să nu ma consum….  Joi dimineață urmează sa fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl cautam,ca sa poată fi prelevata biopsia si sa vada cu camera ce se intampla. Sunt stresat ca ultima data când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generala. Sper sa decurga bine. Ceea ce nu am spus și mi-a aratat ca trebuie sa fac ceva neaparat a fost ca dupa acel soc anafilactic in luna mai pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac…. am suferit doua preinfarcturi in aceeași zi (de aceea nu mai vedeam, nu mai puteam sa respir s.a) dupa care am reușit cu greu sa ma pun pe picioare din luna mai…”, a scris tânărul artist pe contul său de Facebook.

Florin Răduță, fost câștigător la ”X Factor”, are probleme de sănătate. ”S-au făcut 7 luni în care nu reușesc să mănânc cum trebuie, să dorm cum trebuie, să mă bucur de ceea ce se întampla în jurul meu”


”Nu cunosc motivul pentru care se intampla toate asta desi sunt atat de obosit, extenuat…dar stiu ca Dumnezeu este lângă mine! Vreau sa fac tot ce este necesar ca sa se termine cu bine indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale. S-au făcut 7 luni în care nu reușesc sa mananc cum trebuie, sa dorm cum trebuie, sa ma bucur de ceea ce se intampla în jurul meu. Fara sa am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme”, a mai spus Florin Răduță.

”Si simt sa zic asta :  Nu știu cât de mult s-au văzut cata munca ,efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele, în special în muzica… Dar va spun acum: ca în orice a contat pentru mine am dat tot ce am avut mai bun fara sa vreau ceva în schimb, fără vreo intenție egoista si cu o dragostea nemărginită fata de oameni, Dumnezeu și fata de muzica.  Dar de abia aștept sa ascultați noile piese:)) uite de ce îmi arde? In ciuda tuturor dorințelor, proiectelor, visurilor si fericirii mele de a fi pe scena ……tot ce îmi zic este ca “nu mai conteaza nimic, vreau sa fiu bine și sa traiesc”!
Cumva o sa fie bine si orice gând bun, orice rugaciune , orice intenție buna m-ar ajuta joi dimineata. O sa gasesc soluție indiferent de rezultat si stiu ca o sa fie bine. Si scuzati ca va anunț acum dar am vrut sa fiu rupt de social media pentru o perioada… nici nu va imaginați cât de recunoscător sunt ca va aflați aici.  Va mulțumesc pentru tot❤”, a încheiat el.

citește și...