Florin Răduță, câștigător la ”X Factor”, infectat cu coronavirus. Și bunica lui a fost depistată pozitiv

27.10.2020, 17:22
Florin Răduță, câștigător la ”X Factor”, infectat cu coronavirus. Și bunica lui a fost depistată pozitiv
Florin Răduță, câștigător la ”X Factor”, infectat cu coronavirus. Și bunica lui a fost depistată pozitiv

Florin Răduță, unul dintre câștigătorii de la ”X Factor”, este infectat cu coronavirus. Acesta a anunțat că și bunica sa a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Florin Răduță a fost câștigătorul concursului ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2015. Acesta a făcut parte din echipa antrenată de Ștefan Bănică Junior. Tânărul artist și-a anunțat fanii de pe Facebook că este infectat cu noul coronavirus. ”Astăzi, eu si mamaia am fost testați pozitivi cu COVID 19. Se pare ca fratele meu este încă negativ,desi stam in aceeasi casa. Dupa aceasta veste oamenii au inceput sa arunce cu vorbe: ba ca mint, ba ca a aflat lumea si nu trebuia sa zic, ba ca am luat bani”, a spus el.

Florin Răduță a explicat că primele simptome au apărut în urmă cu o săptămână. ”Primele semne au apărut acum fix o saptamana. Inițial am crezut ca este altceva (alte boli de care suferim) am trecut amandoi pe tratamentul normal cu antibiotic. Si da,recunosc ca am evitat spitalul si am incercat sa ne tratăm acasa pentru ca nu voiam sa credem ca avem Corona. Am zis cu tot dinadinsul ca nu are cum sa fie si ca suntem bine. Dar in fiecare zi ne simteam din rau in mai rau”.

Ce simptome a avut Florin Răduță

Florin Răduță a explicat cu ce fel de simptome s-a confruntat înainte de a fi depistat pozitiv cu COVID-19.

”Prima data a început sa ma doara gâtul. Am zis ca e doar pentru ca s-a schimbat vremea si in perioada asta cam de asta ma îmbolnăvesc.Am început sa fac febra si am zis ca e de la gât,am inceput sa iau antibiotic. Dupa 3 zile, au inceput sa ma doara toate oasele si mușchii, sa dispară mirosul (gustul inca il am ), sa incep sa tusesc. Dupa a inceput sa ma usture nasul foarte tare atunci cand trageam aer,imi venea sa dorm într-una, aveam niste dureri de cap foarte aiurea si senzatia ca se invarte casa cu mine. Pana ieri am zis ca este cat de cat ok, ca o sa fim bine si o sa treaca.
Ma repet , am evitat spitalele! Azi trebuie sa merg eu cu fratele meu sa facem testul.Dar m-am trezit in aceasta dimineata si am vazut in ce fel arata mamaia… tusea foarte rau,o tinea in piept si nu putea sa respire. Am plecat si am facut testul!!!Si a iesit pozitiv…Suntem cu toții acasa! Acum ea este sub tratament: azitrox,tamiflu si bromexhin.Sunt c…t pe mine,recunosc. Ma rog sa fie bine si asta e tot ce imi doresc de la Dumnezeu. Va las pe voi sa aberati,eu stiu ce arata testul ala si viata bunicii mele e mai importanta decat cacaturile si închipuirile voastre.Mie deocamdata nu mi s-a dat niciun tratament.Doctorul de familie ne monitorizează. Luni de zile am avut grija : cu masca,m-am dezinfectat si am facut tot ce se cere in aceasta pandemie”, a spus artistul.
De asemenea, Florin Răduță a dat detalii și despre simptomele bunicii sale. ”LA MAMAIA (care are diabet si tensiune): ea a inceput sa aiba simptome inaintea mea cu vreo 3-4 zile . Primul test de COVID a iesit negativ!La analizele de la plămâni nu i-a iesit nimic.Era foarte obosită, frisoane mereu, tusea, o dureau foarte rau oasele si mușchii. Cateodata era bine,cateodata rau. În unele zile parea sa dispară, trecea cateva zile si venea mai agresiv. Ma repet,lua antibiotic pentru o infecție pe care o avea de mai mult timp si am crezut ca e de la ea. Avea miros si gust, nu s-au schimbat”.

 

citește și...