Cătălin Bordea a avut coronavirus. ”Am avut cam cinci zile nasoale”

27.10.2020, 16:22
Cătălin Bordea a avut coronavirus. ”Am avut cam cinci zile nasoale”

Cătălin Bordea a avut coronavirus. Acesta a mărturisit că și soția sa a fost infectată.

Cătălin Bordea, colegul lui Dan Capatos de la emisiunea ”Xtra Night Show”, și păartenera sa de viață, Livia, au fost infectați cu CIVID-19.

Acesta a explicat ce simptoime a avut. “Am luat pentru mine, am împărţit cu nevasta-mea. Acum sunt bine. Am avut cam 5 zile nasoale. O sfârşeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viaţa mea aşa ceva, pur şi simplu îţi vine să dormi. Am experimentat bătrâneţea, sfârşeala pe care o avea bunicul meu cănd îl dureau oasele. Mă dureau oasele, muşchii. Şi am avut o formă uşoară. Psihic e nasol pentru că nu ştii cu ce simptome te trezeşti a doua zi”, a explicat actorul de comedie, potrivit okmagazine.ro.

Ce simptome a avut soția lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea a explicat și ce simptiome a avut soția sa, Livia.

Aceasta a rămas fără gust și fără miros.

“Livia a rămas fără gust şi miros, eu n-am rămas. Am putut să fac câteva chestii prin casă pe care n-am putut să le fac în toţi anii de relaţie, pentru că ea a rămas fără miros. Poftă de mâncare zero, chestii de genul ăsta. După 7 zile, mi-am revenit, făceam flotări în casă. Livia începuse cu sfârşeala în a şaptea zi . O să mă duc să-mi fac analiza de anticorpi, că vreau să donez plasmă”, a mai spus Cătălin Bordea.

4.724 de cazuri noi de coronavirus în România în ultima zi

Alte 4.724 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul total COVID-19 în România a ajuns la 217.216. În ultima zi s-au înregistrat alte 104 de decese. Până astăzi, 6.574 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.758. Dintre acestea, 824 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.096.526 de teste. Dintre acestea, 28.876 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 26.534 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 10.540 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 59.271 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 52 de persoane. În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 6.851 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. Dintre aceștia, doar 797 au fost declarați vindecați, precizează Hotnews.

citește și...