Florin Piersic împlineşte astăzi 86 de ani. Unde sărbătorește vedeta

27.01.2022, 14:30
Florin Piersic împlineşte astăzi  86 de ani. Unde sărbătorește vedeta
Tragedia care i-a marcat viața lui Florin Piersic. ”La 15 ani s-a înecat în Prut, sărind să își salveze o colegă”

Florin Piersic împlineşte astăzi 86 de ani. Marele actor a plecat din România în Germania.  Actorul a plecat în Germania pentru a susține spectacolul „Străini în noapte”, alături de Medeea Marinescu. ”Sunt mândru de anii mei, pentru că știu că n-am trăit degeaba. N-a venit încă momentul, nostalgiilor și al tristeților”, spune artistul.

Florin Piersic nu își arată deloc vârsta. Celebrul actor se bucură de viață în fiecare clipă și niciodată nu uită să-și facă meseria cu mare pasiune. În weekend, îndrăgitul actor a fost prezent atât la Dusseldorf, cât si la Frankfurt.

Din păcate, nu toți doritorii au putut ajunge la spectacol, având în vedere că legile germane prevăd organizarea evenimentelor culturale cu un număr limitat de spectatori.

Mesajul transmis de Florin Piersic

Actorul a transmis un mesaj important cu ocazia zilei sale de naștere.

Florin Piersic a scris din Germania o postare referitoare la ziua sa de naștere.

“Am sfârșit anul trecut cu călătoria în Dubai și l-am început pe asta nou, bine, tot cu o călătorie, așa că nu prea am vreme să mai stau să socotesc că astăzi împlinesc o… vârstă. Dar să știți ceva, sunt mândru de anii mei, pentru că știu că n-am trăit degeaba.

N-a venit încă momentul, nostalgiilor și al tristeților. Știți de ce? Pentru că am parte de afecțiunea, îndrăznesc să spun chiar iubirea voastră pe care o simt când vă am alături într-o sala de teatru sau când va întâlnesc – întâmplător – în față unei recepții de hotel, la mii de kilometri de casă.

Să fiți la fel de siguri că și eu va iubesc! Și faceți bine și mai opriți și voi anii ăștia din goana, să nu mai fugă așa repede, că mai am ceva planuri cu mine și cu voi!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

Dan Negru îi aduce un omagiu sărbătoritului zilei.

Dan Negru: “Prietenul meu face azi 86 de ani”

“Prietenul meu face azi 86 de ani. «Puștiule, dacă viața e de-a-ndoaselea hai să punem și anii așa..» mi-a spus zilele astea.  Acu’ câteva săptămâni, plimbându-ne prin Dubai cu ocazia unei filmări, m-a întrebat: «Atunci când eu eram Mărgelatu’ , aici era nisip și măgăoaiele astea de clădiri nu existau?» Când Mărgelatu era deja mare, Dubaiul încă era mic!  Clădirile s-or face nisip, Mărgelatu rămâne … Măsura omului e omenia. Florin, mulțam pentru lecțiile de omenie din anii ăștia mulți!”, a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

 

citește și...