Florin Pastramă sare în ajutorul fiului lui Brigitte! Ce face bărbatul pentru Robert: ‘Îi ofer casa unde am locuit’

02.07.2020, 13:44
Florin Pastramă sare în ajutorul fiului lui Brigitte! Ce face bărbatul pentru Robert: 'Îi ofer casa unde am locuit'
Florin Pastramă sare în ajutorul fiului lui Brigitte! Ce face bărbatul pentru Robert: 'Îi ofer casa unde am locuit'

A trecut mai bine de o săptămână de când Brigitte Sfăt se află într-un scandal de zile mari cu băiatul său, Robert. Adolescentul susține că vedeta l-a dat afară din casă și a ajuns să doarmă prin parcuri. Deși i s-au adus acuzații grave, Brigitte a mărturisit că vrea să se împace cu Robert, dacă îi va demonstra că s-a schimbat.

Soția lui Florin Pastramă este dispusă să își ierte fiul și speră că va ajunge la o înțelegere cu acesta. Vedeta a declarat, cu ochii în lacrimi, că își iubește fiul.

Brigitte Sfăt vrea să își ierte fiul

‘Nu vreau să mă victimizez, eu îmi asum toată vina, și îmi pare rău că nu înțelege că eu îi vreau binele. Eu cred în băiatul meu, îl iubesc foarte mult, chiar dacă nu am știut să-i arat lucrul acesta. Atunci când a venit în București, Roby (Robert) a fost un baiat exemplar, a fost olimpic, a fost locul doi pe țara, mai mulți ani la rând la înot’, a spus ea la Antena 1.

Nici Florin Pastramă, tatăl vitreg al lui Robert, nu a rămas indiferent la problemele băiatului și sare în ajutorul tânărului de 20 de ani. Acesta i-a transmis lui Robert că poate locui în fosta lui casă până se vor mai liniști apele. De asemenea, Florin a precizat că Brigitte îl așteaptă chiar cu brațele deschise la ea acasă.

Florin Pastramă vrea să îl ajute

‘Să-și vadă de treaba lui, să mă sune pe mine. Îi ofer casa unde am locuit eu până se rezolvă toate problemele. Mama mea îl așteaptă cu brațele deschise, cu masa pusă, ca și la noi. Noi vrem să fim uniți, nu vrem să-i facem rău, cu cuvinte mă refer. Doar să mă sune să stăm de vorbă’, a spus Florin Pastramă în cadrul unei emisiuni tv.

Totodată, soțul lui Brigitte a recunoscut că s-a înțeles întotdeauna foarte bine cu Robert, până în ziua incidentului de la care a pornit scandalul în casa lor.

‘Chiar a fost totul ok până în dimineața cu mașina și tot ce s-a întâmplat’, a mai declarat Florin Pastramă, scrie Spynew.ro.

citește și...