Brigitte Sfăt, discuții aprinse cu fostul soț! Ce s-a întâmplat între cei doi. Florin Pastramă a intervenit

28.06.2020, 11:50
Brigitte Sfăt, discuții aprinse cu fostul soț! Ce s-a întâmplat între cei doi. Florin Pastramă a intervenit
Brigitte Sfăt, discuții aprinse cu fostul soț! Ce s-a întâmplat între cei doi. Florin Pastramă a intervenit

Brigitte Sfăt are parte numai de probleme! După ce a fost implicată într-un scandal-monstru cu fiul ei, Robert, pe care l-a acuzat că a consumat droguri și i-a distrus mașina, soția lui Pastramă se duelează acum și cu fostul ei soț, Ovidiu Torj.

Din primele informații, se pare că tatăl fetiței lui Brigitte Sfăt a venit de la Timișoara la București pentru a discuta cu vedeta.

Zilele trecute, Brigitte Sfăt a decis să își dea fiul afară din casă și chiar a făcut o plângere la Poliție împotriva adolescentului. Văzând tot scandalul din casa vedetei, cel de-al doilea soț al său, Ovidiu Torj, a venit în Capitală pentru a lămuri anumite lucruri cu Brigitte.

Brigitte Sfăt, la cuțite cu tatăl fiicei sale

În plus, bărbatul îi ține partea fiului brunetei, Robert, despre care a mărturisit că este un băiat liniștit și niciodată nu a făcut probleme. Mai mult de atât, el a declarat, la Antena 1, că după ce a divorțat de Brigitte Sfăt, el i-a cedat acesteia mai multe bunuri.

‘I-am lăsat la partaj tot ceea ce a vrut cu condiția să îmi crească fata în armonie și fericire. Acum aud tot felul de nenorociri de ce se întâmplă în casa aceea, iar eu nu vreau ca Sara să crească într-un asemenea mediu. Ea e la vârsta adolescenței și înțelege tot.

Cred că Brigitte ar trebui să meargă să își facă un control psihiatric. Eu am trăit în casă cu Robert câțiva ani, l-am dus la școală, i-am dat să mănânce. Vă asigur că este un copil citit, cu un caracter puternic, sigur pe el. Nu cred că se droghează, efectiv refuz să cred așa ceva. Voi verifica la sânge cum stau lucrurile, apoi voi vedea ce măsuri iau’, a declarat Ovidiu Torj, la emisiunea ‘Xtra Night Show’.

În ce relații sunt cei doi foști soți

Recent, Brigitte Sfăt și Ovidiu Torj s-au întâlnit, însă discuția a fost una cu scântei. Cel care a intervenit pentru a aplana conflictul iscat a fost actualul soț al vedetei, Florin Pastramă.

‘Ei nu sunt în relații bune și vă dați seama că discuția a fost una tensionată. Brigitte susține în continuare că Robert se droghează, desi, până acum, nu există dovezi pentru asta. Torj aberează atunci când spune că o ia pe Sara. Nicio instanță nu i-o va acorda lui legal, ținând cont de faptul că este eliberat condiționat. El a fost condamnat la închisoare într-un dosar de proxenetism cu minore.

Vorbește de dragul de a ieși în evidență. La discuție a participat și Florin, care a încercat să îi liniștească pe amândoi. Vă dați seama că este și el sătul de toate aceste mizerii. Discuția s-a terminat amiabil în cele din urmă, dar vom vedea ce va urma’, au mărturisit apropiații lui Brigitte Sfăt, pentru Impact.ro. 

citește și...