Florin Pastramă reacționează după dezvăluirile făcute de Raluca Podea.”Punea țara la cale și mă aștepta pe mine”

06.12.2020, 10:36
Florin Pastramă reacționează după dezvăluirile făcute de Raluca Podea.”Punea țara la cale și mă aștepta pe mine”
Florin Pastramă reacționează după dezvăluirile făcute de Raluca Podea.”Punea țara la cale și mă aștepta pe mine”

Florin Pastramă a decis să facă lumină după ce Raluca Poidea, fosta lui iubită, a afirmat că acesta o caută la telefon.

Raluca Podea a afirmat zilele acestea că Florin Pastramă, actualul soț al lui Brigitte Pastramă, continuă să o caute la telefon. În urma declarațiilor făcute de Raluca Podea, fosta lui iubită, Florin Pastamă a decis să spună care este de fapt situația. „Niciodată nu am căutat-o! Să îmi arate mie un printscreen când eu am sunat-o! Este o… De câte ori ne despărțeam sau mai aveam probleme cu Brigitte, venea la Simona, fosta iubită a fratelui meu, și punea țara la cale și mă aștepta pe mine! Eu în doi ani de zile de când nu mai sunt cu ea, nu am vrut să ies, nu am mers la televizor să dau vreo replică”, a declarat Florin Pastramă la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Vreau să spun că acum m-am săturat. Tot timpul apare pe spatele meu și al lui Brigitte. Eu nu am fost niciodată logodit cu ea. Nu i-am dat niciodată un inel. Să-mi arate mie inelul ăla pe care îl are de la mine. A fost prietena mea. Am fost de nenumărate ori despărțit de ea. Nu am mai vrut eu să fiu cu ea și atunci ea venea la fosta iubită a fratelui meu să ne împace”, a adăugat acesta.


Florin Pastramă: ”O femeie care nu are nicio treabă cu tine nu vine să sară garduri”

Florin Pastramă s-a declarat extrem de dezamăgit de comportamentul Ralucăi Podea, afirmând că își dorește ca aceasta să își vadă de treaba ei și să nu încerce să-și facă publicitate pe spatele lui și al soției sale, Brigitte Pastramă.

„Ea nu este prietenă cu fratele meu. Este prietenă cu fosta iubită a fratelui meu, cu Simona. Simona a cunoscut-o prin mine. Fratele meu nici măcar nu vrea să o vadă. Nu vreau să spun ce a făcut ea prin Dubai când ea spunea că e în Dubai și eu eram la sală și râdeau toți de mine. Să își vadă de treaba ei să nu povestesc eu mai multe. Să își facă publicitate pe spatele ei, nu pe al meu și pe al lui Brigitte. Am tăcut 2 ani. Ce mai vrea de la mine? Nu se potolește?”, a explicat Florin Pastramă. „Dacă ea venea acasă la mine când mă despărțeam de ea… Venea la sală după mine, am toți prietenii martori și eu nu o băgam în seamă. Eu cred că mă mai iubește. O femeie care nu are nicio treabă cu tine nu vine să sară garduri, am gard de 3 metri acasă”, a mai spus acesta.

Florin Pastramă a vorbit și despre actuala sa parteneră de viață, Brigitte Pastramă, afirmând că nu se va despărți niciodată de aceasta. „Niciodată nu o să mă despart de Brigitte! Nici prin cap nu mi-a trecut să mă împac cu Raluca! Eu am avut iubite până la 40. Brigitte e singura mea nevastă. Nu am avut nicio nevastă, nicio logodnică. Este unica și singura din viața mea, orice s-ar întâmpla! Chiar dacă are gura mare, sufletul lui Brigitte nu îl are nimeni!”, a încheiat el.

citește și...