Florin Pastramă a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Ce l-a obligat Brigitte să își facă la față

04.11.2020, 11:52
Florin Pastramă a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Ce l-a obligat Brigitte să își facă la față
Florin Pastramă a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Ce l-a obligat Brigitte să își facă la față

Brigitte Sfăt vrea cu orice preț ca soțul ei, Florin Pastramă, să arate perfect! Motiv pentru care l-a trimis de urgență la medicul estetician.

Pentru a-i face pe plac soției lui, afaceristul nu a comentat și s-a conformat regulilor vedetei. Astfel, el a îndurat o intervenție în zona feței, scrie Impact.ro. 

La insistențele lu Brigitte Sfăt, Florin Pastramă a acceptat un tratament de întinerire la nivelul feței și al gâtului. Mai exact, a trecut printr-o procedură medicală de estompare a ridurilor.

Florin Pastramă, la medicul estetician

Conform sursei citate mai sus, bărbatul de 41 de ani a ales procedura ‘baby face’ (n.r. față de copil). Acest tratament conferă pielii un astept reîntinerit și fresh.

Dacă Florin Pastramă este la prima intervenție de genul, soția lui, Brigitte, a pierdut șirul operațiilor estetice. Brigitte Sfăt este cunoscută pentru faptul că a încercat în repetate rânduri să-și îmbunătățească aspectul fizic și a testat cele mai scumpe tratamente.

La finalul lunii octombrie, Brigitte a apelat din nou la experiența unui medic estetician pentru a-și remodela chipul. bruneta a decis să își facă încă o intervenție estetică la față, ale cărei rezultate urmează să se vadă în curând.

Brigitte Sfăt a pierdut șirul operațiilor estetice

Astfel, bruneta și-a dorit să își contureze fața, iar pentru asta a recurs la o procedură simplă, la îndrumarea surorii sale.

‘Am urmat sfatul surorii mele, Cristina. Doamna doctor a ales o procedură simplă și de lungă durată pentru a-mi contura fața, ascuși bărbia și corecta denivelările pielii. Această procedură are ca și rezultat final, obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feșei, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial’, a scris Brigitte într-o postare pe contul de Instagram.

Vedeta mărturisea că a ajuns să își facă toate operațiile estetice din cauza dramelor și frustrărilor prin care a trecut.

‘Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relație cu o altă femeie, iar de atunci de frustrare am început să mă operez. La față și la sâni, mi-am făcut operații de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară și era să îmi pierd viața’, spunea în trecut Brigitte, conform spynews.ro.

citește și...