Brigitte și Florin Pastramă, din nou în mijlocul unui scandal-monstru! Bărbatul a preferat să plece de acasă

14.10.2020, 19:02
Brigitte și Florin Pastramă, din nou în mijlocul unui scandal-monstru! Bărbatul a preferat să plece de acasă
Brigitte și Florin Pastramă, din nou în mijlocul unui scandal-monstru! Bărbatul a preferat să plece de acasă

Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din nou! Cei doi soți sunt cunoscuți pentru certurile scandaloase pe care le-au avut în ultima perioadă. De data aceasta, Brigitte și Florin Pastramă au avut iar o dispută violentă, iar bărbatul a preferat să plece de acasă, fără telefon și acte.

Brigitte nu mai știe nimic de soțul ei

De câteva zile, aceștia se aflau la Timișoara alături de copiii brunetei, acolo unde Brigitte și-a făcut o nouă intervenție la buze. Din păcate, tensiunile între ei au degenerat din nou și au ajuns să se certe cumplit. Pentru a nu mai fi agresată de Florin, Brigitte a preferat să se închidă în baie și să aștepte ca lucrurile să se calmeze.

Surpriza mare a fost când bruneta a ieșit din baie și a observat că Florin Pastramă nu mai era acasă. Conform Spynews, acesta ar fi plecat din locuință fără acte și telefon, iar vedeta îl caută acum disperată. Florin Pastramă ar fi plecat doar într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou. 

Brigitte Sfăt a fost bătută în parcare de Florin

În urmă cu o săptămână, Brigitte și Florin Pastramă au fost protagoniștii unui episod de violență, în parcarea unui supermarket din Capitală. Martorii au asistat șocați la scandalul dintre cei doi soți. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost bruscată și trântită pe jos, lânga mașină, de către soțul ei.

Cu toate că în imaginile respective se vedea clar că Pastramă a agresat-o pe Brigitte, cei doi au avut o altă explicație, mărturisind că totul s-a întâmplat din pasiune.

„Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat. El este un pic mai pasional așa. Eu recunosc că uneori este vina mea că am gura prea mare. O să vedeți că toate problemele noastre încep de la condus.”, a declarat Brigitte pentru Spynews.

„Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan. Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a adăugat și Florin Pastramă, pentru sursa anterior menționată.

citește și...