Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q, reacție categorică la adresa Ilincăi Vandici. ”Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere”

23.04.2022, 14:03
Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q, reacție categorică la adresa Ilincăi Vandici. ”Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere”
Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q, reacție categorică la adresa Ilincăi Vandici. ”Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere”

Florin Grozea, fost membru al celebrei trupe Hi-Q, a transmis un mesaj pentru prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, după ce aceasta a făcut declarații controversate la podcastul realizat de Damian Drăghici, la care a fost invitată de curând. ”Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere”, a scris Florin Grozea în mediul online.

Florin Grozea s-a bucurat de mare succes ca artist pe vremea când făcea parte din formația Hi-Q.În prezent, Florin Grozea este antreprenor. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Recent, Ilinca Vandici a fost prezentă la podcastul realizat de Damian Drăghici, unde a explicat cum vede ea un bărbat adevărat. Prezentatoarea de la Kanal D a afirmat că partenerul trebuie ”să fie șmecher, să rămână așa” și a spus că nu este de acord ca bărrbatul să meargă la cumpărături sau să schimbe scutece.  Declarațiile vedetei au fost comentate de Floribn Grozea într-un mesaj pe care acesta l-a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q, reacție categorică la adresa Ilincăi Vandici. ”Doamna este suferindă”

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a declarat Ilinca Vanduici la podcastul lui Damian Drăghici, potrivit libertatea.ro.

Pe contul său de socializare, Florin Grozea a comentat declarațiile făcute de Ilinca Vandici: ” Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere. Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. (Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa). Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră…  Eu merg la Mega/Lidl/Carrefour și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca 😉 femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo. PS: Sunt impresionat și mândru de sutele/miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca”.

citește și...