Florin Dumitrescu va fi cel de-al patrulea jurat al următoarei ediții ”iUmor”

16.02.2022, 13:01
Florin Dumitrescu va fi cel de-al patrulea jurat al următoarei ediții ”iUmor”
Florin Dumitrescu va fi cel de-al patrulea jurat al următoarei ediții ”iUmor”

Surpriză la masa juriului de la emisiunea ”iUmor”, în cea de-a doua ediţie a show-ului difuzat de postul de televiziune Antena 1. Audițiile ”iUmor” continuă duminică, de la 20:00, la Antena 1, când celor trei jurați, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, li se va alătura la pupitru nimeni altul decât chef Florin Dumitrescu.

Juratul surpriză al ediției va fi de această dată chef Florin Dumitrescu. „Ce va fi intresant este că pot să mă transpun în toată această poveste, pot să mă uit live la ceea ce în mod normal vedeam din canapea, la televizor sau pe Youtube. Mi-a plăcut și pot vota în consecință. Consum genul acesta de divertisment, stand-up și momente amuzante”, a declarat juratul.

În ediția de duminică, de la ora 20:00, cei patru jurați vor fi surprinși de numerele inedite de umor pe care concurenții le-au pregăt pentru a-i impresiona și a merge la votul publicului. Tot în această ediție, Florin Dumitrescu va avea parte și de tratamentul ”iUmor”, roastul acid oferit de persoane apropiate acestuia.

”iUmor”, la al 12-lea sezon

Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor” , concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

 

citește și...