Florin Condurățeanu a fost înmormântat cu lucrurile lui de suflet! Ce i-a pus familia în sicriu

01.07.2021, 15:06
Florin Condurățeanu a fost înmormântat cu lucrurile lui de suflet! Ce i-a pus familia în sicriu
Florin Condurățeanu a fost înmormântat cu lucrurile lui de suflet! Ce i-a pus familia în sicriu

Florin Condurățeanu a fost înmormântat, joi, 1 iulie, la cimitirul Bellu. Jurnalistul a decedat în urma unui stop cardio-respirator! Nea Țuțu își va dormi somnul de veci pe Aleea Scriitorilor. 

La ceremonia de înmormântare au participat mai multe vedete din România, care au venit să-și ia rămas bun de la unul dintre cei mai buni jurnaliști din țară. Soția lui Florin Condurățeanu a izbucnit în lacrimi când a văzut gestul făcut de o avocată care îl cunoștea.

Florin Condurățeanu a fost înmormântat cu lucrurile lui de suflet

De asemenea, membrii familiei au decis să-i pună mai multe lucruri acestuia în sicriu. Conform Antena Stars, Florin Condurățeanu a fost înmormântat cu eșarfa echipei lui de suflet, Rapid.

De asemenea, soția lui Florin Condurățeanu, Gabriela, i-a pus în sicriu o scrisoare primită de la o avocată care l-a apreciat de-a lungul timpului.

”El era un om bun și extrem de generos, lucru care s-a văzut acum un exod de iubire. Au venit aici oameni pe care el i-a cunoscut și i-a iubit. O doamnă avocat pensionară mi-a lăsat o scrisoare pentru el. I-am pus-o în coșciug. M-a impresionat. Mulțumesc acestei doamne și tuturor celor care au venit să-și ia rămas bun de la el. Durerea e foarte mare. Nu mă pot obișnui nici măcar cu ideea că deschid ușa și nu îi mai aud vocea”, a declarat Gabriela Condurățeanu la România TV.

Florin Condurățeanu a murit în brațele băiatului său

Florin Condurățeanu s-a stins din viață în brațele fiului său, la vârsta de 71 de ani. Vestea dispariției jurnalistului Florin Condurățeanu a îndurerat pe toată lumea. Anunțul despre moartea lui Florin Condurățeanu a fost făcut de prezentatorul de televiziune Mihai Gâdea.

“Este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară.

Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o. Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu o talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice însă și-a iubit țara, i-a iubit pe care locuiesc în această țară. A luptat întotdeauna pentru marile valori când acestea erau nedreptățite”, a spus Mihai Gâdea.

citește și...