Florin Călinescu a fost diagnosticat cu COVID-19! Actorul a detaliat cum se simte după infectare

27.01.2021, 17:21
Florin Călinescu a fost diagnosticat cu COVID-19! Actorul a detaliat cum se simte după infectare
Florin Călinescu a fost diagnosticat cu COVID-19! Actorul a detaliat cum se simte după infectare

Florin Călinescu a dezvăluit faptul că a fost diagnosticat cu COVID-19, în luna septembrie a anului trecut. Actorul a recunoscut abia recent că s-a infectat cu coronavirus. 

Juratul de la ‘Românii au talent’ a mărturisit că a contractat virusul COVID-19, însă a avut o formă ușoară a bolii. Florin Călinescu s-a infectat cu coronavirus în luna septembrie 2020.

Florin Călinescu a avut coronavirus

‘În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin. În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie. A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu’, a declarat Florin Călinescu, pentru Impact.ro. 

Cât despre vaccinarea anti-coronavirus, Florin Călinescu a declarat că va mai aștepta până se va vaccina.

‘Pe de altă parte, ce şi-o fi zis şi COVID-ul ăsta…: «Păi bine măi, mi-a căşunat tocmai pe Călinescu. Hai, că e băiat bun, să nu-l chinui prea tare». Şi am avut o formă uşoară, aşa că mă gândesc că încă mai beneficiez de o anumită imunitate!’, a mai spus fostul prezentator tv.

Ce avere are Florin Călinescu

Potrivit Click.ro, Florin Călinescu are trecute în declaraţia de avere două terenuri, unul în Argeş şi unul în Braşov. Acesta mai deţine două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara şi o casă de vacanţă în Braşov. De asemenea, Florin Călinescu are și un cont bancar de 62.000 de euro.

Acesta mai deţine un restaurant şi o firmă de producţie cinematografică video şi de programe de televiziune – „Florin Călinescu Media Company Impex SRL”.

citește și...