Ce avere are, de fapt, Florin Călinescu. Câte proprietăți și câți bani are în cont

14.09.2020, 11:17
Ce avere are, de fapt, Florin Călinescu. Câte proprietăți și câți bani are în cont
Ce avere are, de fapt, Florin Călinescu. Câte proprietăți și câți bani are în cont

S-a aflat ce avere are, de fapt, cunoscutul actor Florin Călinescu. Din declarația sa de avere rezultă că are câteva proprietăți și un cont bancar de 62.000 de euro.

Potrivit click.ro, Florin Călinescu are trecute în declaraţia de avere două terenuri, unul în Argeş şi unul în Braşov.. Acesta mai deţine două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara şi o casă de vacanţă în Braşov. De asemenea, Florin Călinescu are și un cont bancar de 62.000 de euro.

Acesta mai deţine un restaurant şi o firmă de producţie cinematografică video şi de programe de televiziune – „Florin Călinescu Media Company Impex SRL”.

Dramele prin care a trecut Florin Călinescu

Florin Călinescu este un cunoscut actor, realizator și prezentator de televiziune care a trecut prin adevărate drame de-a lungul vieții.

Din punct de vedere profesional, acesta are o carieră de invidiat în spate. Florin Călinescu și-a făcut debutul în cinematografie în anii ’80, cu serialul de mare succes  „Lumini și umbre”, de la Televiziunea Națională, și a moderat numeroase emisiuni de televiziune. Una dintre cele mai apreciate a fost „Chestiunea Zilei”, de la postul de televiziune Pro TV.

În anul 2005, binecunoscutul artist și-a pierdut soția, Ana-Maria Călinescu, sau Anmary cum era alintată, care a fost răpusă de o boală necruțătoare, cancer la gât. Ana-Maria Călinescu, care s-a născut pe 28 februarie 1958, a murit chiar de ziua ei de naștere, în 2005, la Spitalul Universitar din București. Împlinea 47 de ani. Florin Călinescu și Ana-Maria au fost căsătorită timp de 27 de ani, din mariajul lor rezultând doi copii: Petru și Luca.

Luca, fiul cel mic al lui Florin Călinescu și-a pus capăt zilelor în aprilie 2012. Avea 24 de ani și lucra ca asistent de producție într-un proiect cinematografic de amploare. Se pare că suferea de depresie. Și-a pus capăt zilelor la Praga.

 

citește și...